Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Helle tager over i restauranten på HCA Golf

Helle Flensburg Larsen kommer med mange idéer til at udvikle restauranten ved HCA Golf. Foto: Thomas Gregersen
Helle Flensburg Larsen er rykket ind i køkkenet på HCA Golf, hvor hun fremover skal stå for restauranten. Allerede i påsken starter hun med tilbud på take away.

Bogense: - Det er lidt ligesom at vende hjem, siger Helle Larsen og slår ud med armene mod Fredskoven, der kan anes fra køkkenvinduet på HCA Golf.

Hun kommer med et langt cv som kok, restauratør og kantinebestyrer, og i årene fra 1996 til 2002 drev hun Restaurant Fredskoven. Siden er det blandt andet blevet til en periode på Hotel Nyborg Strand, i delikatessen i Meny og 12 år som kantinebestyrer i en større fynsk virksomhed.

Helle Larsen er indfødt nordfynbo og stammer oprindeligt fra Nymark ved Hårslev.

- Jeg har altid haft meget med Bogense at gøre og kender rigtigt mange mennesker herude, så da jeg hørte, at restauranten på golfen var fri, havde jeg egentlig ikke brug for så meget betænkningstid. Jeg kommer med en masse energi og idéer, siger hun.


Jeg har altid haft meget med Bogense at gøre og kender rigtigt mange mennesker herude, så da jeg hørte, at restauranten på golfen var fri, havde jeg egentlig ikke brug for så meget betænkningstid.

Helle Larsen


Målet er at skabe et sted, der udover at kræse for golfspillerne også kan trække gæster og selskaber, som ikke normalt har deres gang på golfbanen.

- Jeg vil gerne skabe et levende sted og bruge de fantastiske omgivelser inde og ude. Jeg har planer om en række udendørs grillarrangementer med levende musik hen over sommeren. Et sted, hvor folk synes, det er hyggeligt at komme. For golfspillerne har jeg tænkt mig, at jeg for eksempel vil køre ud med en salgsvogn på banen, så de kan købe sig en forfriskning undervejs i spillet, fortæller Helle Larsen.

I de første dage har det handlet om at få gjort køkkenet klart, inden Helle Flensburg Larsen allerede i påsken står klar med take away. Foto: Thomas Gregersen

Et af de koncepter, hun gerne vil videreføre fra sine år i Fredskoven, er, at kunderne får fuldstændigt frie hænder, når de skal bestille deres fest.

- Alt fra farver på duge og servietter til specielle menuer. Jeg vil ikke lave sådan nogle pakker, man skal vælge imellem. Der er frit valg på alle hylder, og man kan sammensætte præcis den fest, man ønsker sig, siger hun.

Annonce

Gået stærkt

Selvom de sidste detaljer først lige er faldet på plads, og hun fik nøglen torsdag eftermiddag, så er Helle Larsen klar med take away allerede nu i påsken.

- Det er gået rigtigt stærkt, men jeg har sammensat nogle tilbud allerede her langfredag, lørdag og 2. påskedag, hvor man kan få et rigtig godt tilbud på en påskefrokost eller en treretters menu. Så er jeg ligesom i gang, og så håber jeg, at vi snart kan se en ende på de her coronatider og invitere indenfor, siger hun.

Man kan høre mere om restauranten på telefon 23952434.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce