Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Indbydelse til at spille i vinterferien

Biblioteket i Bogense indbyder til, at man i efterårsferien som familie kan blive guidet til bibliotekets forskellige typer af spil.
Annonce

Bogense: Findes der noget bedre end feriehygge? Det skulle da lige være brætspil og feriehygge. Men nogle gange kan det være lidt drilsk at finde det helt rigtige spil at samles om, når det regner og rusker udenfor.

Og måske har fætter William efterhånden vundet lidt for tit i Afrikas Stjerne? Derfor inviterer biblioteket i Bogense til en inspirerende start på ferien, hvor hele familien kan mødes og blive guidet til bibliotekets forskellige typer af spil. Daniel Smücher Windolf fra biblioteket byder velkommen og fortæller kort om spillene, så man nemt kan gå i gang.

Det foregår lørdag den 8. februar 2020 kl. 10.00 – 13.00 på Bogense Bibliotek.

Kl. 10 er der en lille præsentation af spillene, og efter et lille kvarters tid er man klar til at kaste sig ud i det. Det er gratis af deltage.

Daniel Smücher Windolf siger om spillene:

- Der er både noget for de hurtige, de fjollede, de modige og de forsigtige. Man kan for eksempel prøve Rhino Hero og mærke suget i maven, når et flyvende næsehorn får det fælles korthus til at svaje faretruende. Eller man kan spænde patronbæltet og snøre læderstøvlerne, og deltage i en Western-duel med op til syv andre rundt om bordet i Yatzy-varianten Bang! eller få én over nallerne, når halvdelen af bordet forsøger at stjæle den samme totempæl på én gang i en runde Jungle Speed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce