Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Jubilæum: Diana har sat hår på Otterup i 25 år

Henny Mohr Christensen har fået ordnet hår hos Diana Vinther Andersen i Salon Hairstyle i Otterup.
Siden de tidligste teenageår har Diana Vinther Andersen vidst, at hun ville være frisør. Det blev hun, og foreløbig er det blevet til 25 år i salonen i Bredgade i Otterup.
Annonce

Otterup: Allerede som 12-13 årig havde Diana Vinther Andersen fået smag på frisørfaget, da hun passede børn og hjalp lidt til i den lokale salon i barndomsbyen Uggerslev.

- Jeg har aldrig haft den der lyserøde tøsedrøm om faget, for jeg har altid været noget af en drengepige. Men det var bare frisør, jeg ville være, fortæller hun.

Allerede et par år senere - lige efter folkeskolen - stod Diana Vinther Andersen i salonen hos Klaus og Gitte Nedergaard i Bredgade, hvor hun netop havde skrevet under på ansættelseskontrakten og var blevet en af salonens i alt tre elever.

Siden har hun kun været væk i længere tid i forbindelse med sine to gange syv måneders barselsorlov.

- Udover at det har været 25 år uden en eneste større kontrovers, så kan man faktisk også tælle Dianas sygedage på to hænder, fortæller Klaus Nedergaard, der har drevet salonen sammen med sin kone Gitte i 32 år.

Annonce

Tager trygt på ferie

For de to indehavere er det blevet en stor tryghed, at have Diana Vinther Andersen ved roret, når de holder fri eller er på ferie.

- Det er jo altid lidt svært som selvstændige, at kunne slappe af og glemme ens forretning helt. Men når vi ved, at Diana styrer forretningen, så er vi helt trygge. Den ro og tillid er vigtig for os, siger Klaus Nedergaard.

Glæden for de 25 års ansættelse er gensidig.

- Det er den nødt til at være, når vi arbejder så tæt på hinanden, som vi gør. Man kan ikke undgå, at man kommer en lille smule i familie med hinanden. Jeg har ikke haft en eneste morgen, hvor jeg har stået op og tænkt: Årh, jeg gider ikke rigtigt i dag. Jeg er altid glad for at skulle på arbejde og møde kunderne, fortæller Diana Vinther Andersen.

En af de kunder, der er kommet fast ved Diana Vinther Andersen gennem alle 25 år, er Henny Mohr Christensen.

- Jeg er kommet her med mine egne børn, da de var små, og har alle årene haft Diana som frisør. Udover håret får vi også altid lige fulgt op på, hvordan det går med hinandens børn og liv, fortæller Henny Mohr Christensen.

Jubilæet markeres med en reception onsdag den 1. juli klokken 15 til 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce