Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Jubilæum: Gensyn med 3. real anno 1970

To af de jubilarer, der havde meldt sig til træffet, kunne ikke være med til rundvisningen på Bogense Skole, men til spisningen på restaurant MøBer var alle 12 samlet. Fra venstre er det Ruth Ellegaard, Karin Granløkke, Ellen Jørgensen, Anne Lis Lund Hansen, Inge Marie Bryderup, Anne-Marie Skovbo, Anette Nielsen, Arne Linde Jørgensen, Elisabeth Nøtrup Hechmann, Frede Maegaard Jensen, Frands Hemmingsen og Anette Sievers. Foto: Betty Rasmussen

Bogense: 50 år gå ikke ubemærket hen over os. Så ingen var flove over at sige "jeg kunne ikke kende dig med det samme", da 10 kvinder og mænd lørdag eftermiddag mødtes foran Bogense Skole.

50 år efter de forlod skolen med deres afgangsbevis fra 3. real A. Mange af dem var også samlet til 25 års jubilæet, men 25 år kan altså også ses.

Men så var der noget med glimtet i øjnene, der vakte genkendelse, og ellers var det bare med at spørge, efterhånden som nye kom til og hilste på corona-manér med et albuepuf.

Mens de først fremmødte ventede på resten, gik snakken om, hvem der kom, og hvem der havde forladt klassen efter 2. real for at fortsætte på gymnasiet, så nåh nej, de var jo ikke inviteret.

Ved fælles hukommelse blev de enige om, at de var 21, der fik realeksamen, en er død, så med de to, der først kunne dukke op til aftenens spisning, var godt halvdelen altså med på at fejre de 50 år.

Først viste tidligere pedel Bent Jørgensen rundt på den gamle skole, og så var der kaffe, som de tre arrangør-kvinder havde medbragt.

Efter det nostalgiske gensyn med skolegård og klasselokaler fortsatte gensynsfesten med spisning på restaurant MøBer på Bogense Marina.

Om festen ligesom 25 års jubilæet endte på "Øjet", melder historien ikke noget om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce