Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Juletræet tændes på Torvet i Otterup

Nissebanden står igen i år for at skabe den rette julestemning på Torvet i Otterup, inden juletræet skal tændes. Arkivfoto: Klaus Wind.

Juletræstændingen nærmer sig i nordfyns største by. Igen i år er Nissebanden og julemanden klar til at skabe den rette julestemning på Torvet i Otterup.

Annonce

Otterup: Tusindvis af mennesker dukker hvert år op på Torvet i Otterup, når byens store juletræ skal tændes.

Sådan bliver det formentlig også i år, når traditionen naturligvis holdes ved lige.

Fredag d. 30. november klokken 17.00 vil julemanden - med hjælp fra alle børn - tælle ned og til sidst tænde for juletræet.

Inden da - vil det lokale juleorkester Nissebanden som altid - sprede den rette julestemning, mens folk står og kigger på det store juletræ.

I løbet af eftermiddagen vil det også være muligt at købe lidt til den søde tand i en pandekagevogn. Virksomheden Gopa.club, som blandt andet har en bod i Storms Pakhus på havnen i Odense, vil sælge pandekager, som i øvrigt er lavet med stor fokus på økologi.

Annonce

Jul på Torvet

Et andet julearrangement, der også trækker mange mennesker til midtbyen i Otterup, det er jul på Torvet. En aktivitet som Otterup Handelsforening arvede, da Otterup Borger- og Håndværkerforening nedlagde sig selv.

I et stort telt på Torvet bydes der på gratis gløgg, saftevand og æbleskiver, duoen It Takes Two står for musikalsk underholdning og der er mulighed for en tur i hestevogn sammen med julemanden. Og så kan du prøve lykken i Lions Clubs tombola.

Klokken 14 kommer julemanden og hans nisser på besøg med godteposer til alle artige børn.

Jul På Torvet, som i år afvikles søndag 16. december fra klokken 13 til 16, er en god anledning til at mødes og ønske god jul til venner, bekendte, naboer og alle andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce