Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Julie må lave fagprøve på video

I forbindelse med sin fagprøve lægger Julie Franklin nye videoer op på Matas Otterups facebookside i løbet af ugen, hvor hun fortæller om de forskellige produkter. Foto: Thomas Gregersen
Julie Franklin er ved at afslutte sin elevtid i Matas i Otterup, men prøven bliver en lidt anden end forventet.
Annonce

Otterup: Covid-19 har lukket skoler og aflyst eksamener, men for 22-årige Julie Franklin, der er elev hos Matas i Otterup har virussen betydet, at hun måtte starte forfra og tænke kreativt for at kunne lave sin fagprøve som afslutning på hendes elevtid.

I første omgang havde Julie Franklin valgt at afvikle en kundeaften om Australian Bodycare, hvor gæsterne både skulle kunne få krops- og fodbehandlinger i marts, men den blev udsat til starten af april - og måtte udsættes igen.

- Det ser ikke ud til, at vi kan samles til den slags igen lige med det samme, så nu prøver jeg at lave en lidt alternativ form for kundearrangement, hvor der bliver lagt videoer op på vores facebook-side i løbet af ugen. Det bliver et nyt produkt hver dag, så kan man se udvalget og få nogle vareprøver, som man kan teste selv, fortæller Julie Franklin.

Fagprøven sætter fokus på Tea tree oil-produkter fra Australian Bodycare, hvor der er flere aktuelle produkter i denne corona-tid.

- Jeg valgte i første omgang Australian Bodycare, fordi det er lidt lokalt - firmaet ligger i Vissenbjerg - så det syntes jeg var en spændende vinkel. Og så er der måske ikke så mange der kender dem, som de egentlig har fortjent, siger Julie Franklin.

I løbet af ugen vil hun i videoerne præsentere en række produkter. Blandt andet en ny håndcreme, der ifølge Julie Franklin er vigtig i disse tider, hvor man vasker hænder og spritter af mange gange om dagen.

- Det specielle ved Tea Tree Oil-serien er, at den også er bakteriedræbende, fortæller hun.

Det har været lidt af en udfordring at finde ud af, hvordan hun skulle få budskabet ud til kunderne.

- Det er en del af fagprøven, at man skal sætte fokus på nogle produkter med for eksempel en kampagne eller et kundearrangement, men sensor må forberede sig på nogle lidt andre løsninger i år, siger Julie Franklin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce