Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Kædeskift: Autoteknik Særslev bliver en del af Autopartner

Indehaver Niels Møller og mekaniker Morten Møller er blevet en del af Autopartner-værkstedskæden.
Kunderne kommer ikke til at mærke skiftet til ny værkstedskæde i den daglige gang på værkstedet.
Annonce

Særslev: Der er nye flag og skilte på facaden hos Autoteknik Særslev efter at værkstedet er blevet en del af den landsdækkende danske Autopartner-værkstedskæde.

- I 2018 kom vi med i det dengang nystartede Carspot, men det har givet nogle udfordringer i den forkerte retning og har ikke levet op til vores forventninger. Derfor har vi nu valgt at gå ind i Autopartner, der er en sammenslutning af frie værksteder, fortæller indehaver Niels Møller.

Ifølge Niels Møller vil skiftet ikke betyde ændringer i det daglige arbejde, hvor det stadig er ham selv og sønnen Morten, der står klar til at byde kunderne velkommen på værkstedet.

Annonce

En tillidssag

Udover et større udvalg af brugte biler råder Autoteknik Særslev også over et veludstyret værksted, der kan klare service og reparationer af alle bilmærker - uanset alder.

- Det er en tillidssag at køre på værksted med sin bil og hos Autopartner følger vi alle et fast efteruddannelsesprogram, så vi altid er klædt på til at reparere selv de mest moderne og avancerede biler på markedet, siger Niels Møller.

De nye skilte og flag markerer allerede skiftet til Autopartner-kæden.

Samtidig er det et krav, at værkstederne deltager i en løbende og uvildig kontrol af kvaliteten på reparationer og serviceeftersyn og en værktøjskontrol, så vi er sikre på kvaliteten og at udstyret måler korrekt, fortæller Michael Jørgensen, der er kædekonsulent i Autopartner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce