Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Karl er kommet til byen: Ny café vil skabe liv i Otterup

Café Karl er et nyt indslag i gadebilledet i Otterup, hvor der vil være åbent hele året. Bo Bruntse Hansen er daglig leder af både Karl Marius og den nye café i Bredgade. Foto: Thomas Gregersen
Efter at være kommet usædvanligt godt fra start er Café Karl klar til at være et nyt samlingssted i Otterup. Ikke kun i de hektiske turistmåneder, men hele året rundt.
Annonce

Otterup: - Vi har haft en helt forrygende start. Meget bedre end vi overhovedet havde turdet forestille os, fortæller Bo Bruntse Hansen. Han har siden maj sidste år drevet det legendariske  værtshus Karl Marius sammen med sin bror Walther Bruntse Hansen.

Brødrene er kommet til Otterup med en bred erfaring i restaurationsdrift og mad ud af huset, og derfor var det da også en helt naturlig tanke, at der skulle ske noget mere end bare det klassiske værtshus på Torvet.

- Vi fik mulighed for at rykke ind i lokalerne her i Bredgade og samle to forskellige tilbud til kunderne. Det giver nogle helt nye muligheder for os, hvor vi kan udnytte vores køkken i begge dele af forretningen, fortæller Bo Bruntse Hansen.

Annonce

Travl start

Caféen er blevet løbet lidt stille i gang uden at gøre det store nummer ud af det, men alligevel har det været nogle travle første uger.

- Turistsæsonen har mere eller mindre givet sig selv, men vi vil være en café med helårsåbent, hvor vi gerne vil være med til at skabe et samlingspunkt for de lokale også.


Vi vil gerne være med til at samle byen og skabe noget liv og synergi. Otterup er en god handelsby med et opland helt ind i Odense, men der mangler måske noget at samles om.

Bo Bruntse Hansen, caféejer


- Vi kan blandt andet tage selskaber ind med op til 30 gæster, arrangere vinsmagninger, foredrag og et fast brunchtilbud i weekenderne, fortæller den nye caféleder.

- Menukortet bliver overskueligt, men med et udvalg, så der er noget for enhver smag og med et lokalt aftryk. Vi bruger de lokale leverandører med brød fra Otterup Bageri og fisk og røgvarer fra den lokale fiskemand. Vi vil gerne være med til at samle byen og skabe noget liv og synergi. Otterup er en god handelsby med et opland helt ind i Odense, men der mangler måske noget at samles om, mener Bo Bruntse Hansen.

Annonce

Koncerter på Torvet

Derfor var han heller ikke sen til at slå til, da den tidligere lokalpolitiker og ildsjæl Børge Nielsen kom ind i caféen med ønsket om at starte nogle lokale koncerter.

Bo Bruntse Hansen (bagerst), Anders Fialla og Børge Nielsen er nogle af sponsorerne bag koncerter på Torvet i Otterup. Den første koncert finder allerede sted den 4. september med duoen "Kuglen og Planken". Foto: Thomas Gregersen

Børge Nielsens idé var, at man ved hjælp af sponsorer kunne skabe liv på den lille scene på Torvet, uden at en enkelt arrangør skulle hænge på risikoen, hvis vejret for eksempel drillede.

- Jeg har jo før arrangeret koncerter på Torvet. Det handler ikke om, at jeg eller nogen andre skal tjene penge på arrangementerne, men at vi skaber noget nyt og sætter gang i byen. Det er vigtigt, at vi allesammen kan se lidt længere end ud over egen næsetip og stå sammen for Otterup, mener Børge Nielsen.

Da aftalen med Karl Marius var på plads, gik han til optiker Anders Fialla og fik den første sponsoraftale på plads. Siden er også Intersport, Otterup Bageri og EDC kommet med som sponsorer ud over Børge Nielsen og Karl Marius selv.

Det første arrangement er allerede i støbeskeen, når det nye samarbejde præsenterer duoen "Kuglen og planken" på Torvet den 4. september.

Her bliver der god mad, fantastisk livemusik og et telt i tilfælde af regnvejr, lover Børge Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Annonce