Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Kom med til globryllup: Da Ketty på 86 sagde ja til sin Bendt

Kærligheden kender heldigvis ingen alder, slog sognepræst Ulrik Andersen fast i sin tale for brudeparret. Foto: Thomas Gregersen
- Det kan godt være jeres alder adskiller jer fra andre brudepar, men på mange andre punkter er I lige som dem, sagde sognepræst Ulrik Andersen, da Ketty på 86 fik sin Bendt på 83.
Annonce

Skamby: Da kirkeklokkerne i Skamby Kirke lørdag formiddag ringer til bryllup, er alt som det plejer ved sådan en glædelig begivenhed. Og så alligevel ikke helt, for bruden Ketty Rindahl på 86 skal sige sit ja til Bendt Jensen på 83.

Ind ad vinduerne skinner den lave oktobersol fra en lysblå himmel og brudeparret er trukket i det stiveste puds. Familie og venner er samlet og lige om lidt skal der være fest i boligforeningens fælleshus.

- Det kan godt være, at jeres alder adskiller jer fra det gennemsnitlige brudepar her i kirken, men på alle andre punkter er I ligesom dem. I er kommet her, fordi I er glade for hinanden og gerne vil leve sammen. I har mødt hinanden på dating. dk, for som Ketty siger, hvor skal man ellers møde hinanden i vores alder, siger sognepræst Ulrik Andersen.

Så ringer brudens mobiltelefon højlydt og insisterende fra hendes taske. Ketty hører ikke så godt længere, så telefonen er indstillet på fuld styrke.

Hele kirken bryder ud i latter og sognepræsten må sige, at Ketty er optaget, så man må ringe senere.

I telefonen er det Kettys søn, der sejler oppe ved Grønland og gerne vil ønske tillykke. Han har ikke været opmærksom på tidsforskellen, men opkaldet bliver udsat og Ulrik Andersen fortsætter til han har fået erklæret Ketty og Bendt for rette ægtefolk.

Udenfor kirken har vennerne fra Søndersø Krolfklub dannet espalier med flag og krolfkøller, mens risene hagler ned over det nybagte ægtepar.

- Ved I slet ikke, hvad de ris betyder, råber Ketty med et kæmpe grin, mens Bendt forsøger at kæmme grødrisene ud af håret.

Sognepræst Ulrik Andersen skulle naturligvis også have et foto af det nybagte ægtepar til kirkebladet. Foto: Thomas Gregersen
Det er så yndigt at følges ad for to, som gerne vil sammen være, da er med glæden man dobbelt glad og halvt om sorgen så tung at bære. Foto: Thomas Gregersen
Familie og venner var samlet for at fejre brudeparret. Foto: Thomas Gregersen
Tillykke, tillykke lød det udenfor kirken, hvor blandt andet vennerne fra Søndersø Krolfklub var samlet og dannede espalier. Foto: Thomas Gregersen
Risene haglede ned over Ketty og Bendt, men selvom parret ønsker sig nogle gode og frugtbare år sammen, så var det ikke lige på den måde, gjorde Ketty det klart. Foto: Thomas Gregersen
Så er brudeparret klar til fest for familie og venner i boligforeningens fælleshus i Søndersø. Foto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce