Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Kirsten undrer sig: Hvorfor er der ingen shelter i Nyhave?

Et af de nye arkitekttegnede sheltere ved Føns Vig. Pladsen har to sheltere, bålsted og et multtoilet. Arkivfoto: Jonathan Møller Nielsen
Kirsten Nonnemann undrer sig over, hvorfor der endnu ikke er opsat sheltere ved naturområdet Nyhave ved Skåstrup. Åse Nielsen, chef for Plan og Kultur i Nordfyns Kommune svarer.

Skåstrup: Tilbage i 2018 indgik henholdsvis Nordfyns, Assens, Kerteminde, Middelfart og Nyborg Kommune et samarbejde med støtte fra Nordea-fonden, Friluftsrådet og Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne til at opsætte i alt 90 nye og moderne helårsshelters for i alt 9,7 millioner kroner.

Kirsten Nonnemann undrer sig over, hvorfor der endnu ikke er opsat sheltere ved Nyhave ved Skåstrup. Åse Nielsen, chef for Plan og Kultur i Nordfyns Kommune, forklarer:


Annonce

Langs den nordfynske kyst er der i perioden 1. april til 1. september 2021 planlagt opsætningen af i alt seks helårsshelters. Heriblandt ved Nyhave ved Skåstrup.


- Langs den nordfynske kyst er der i perioden 1. april til 1. september 2021 planlagt opsætningen af i alt seks helårsshelters. Heriblandt ved Nyhave ved Skåstrup. Shelterne vil være i forskellige størrelser og kan huse alt fra to til seks gæster. Vi glæder os til, at alle shelterne er opstillet, så rigtig mange kan få glæde af at have den nordfynske natur helt tæt på, skriver Åse Nielsen.

Kirsten Nonnemann stillede sit spørgsmål via Spørg redaktionen. Har du også et spørgsmål omkring noget, der omhandler livet i Nordfyns Kommune, skriv så gerne til os via boksen nedenfor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce