Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Klar - men ikke helt: Ny cykelsmed er kommet på plads

Det er en glad Michael Møllebjerg Rasmussen, der er blevet færdig med at indrette butikslokalet på Nørregade. Så nu mangler kun, at kunderne også må træde ind ad døren. Foto: Thomas Gregersen
Selvom der har været mange lange arbejdsdage i januar og han alligevel ikke kan slå dørene helt op for sin drøm, så går Michael Møllebjerg Rasmussen rundt med et stort smil over, endelig at have fået foden under eget bord.

Otterup: Det var lidt af et chok i Otterup, da Ebbes Christensen sidste år meddelte, at han ville lukke den cykelbutik, der gennem 42 år var blevet nærmest en institution i byen.

Men der gik ikke længe, inden Michael Møllebjerg Rasmussen meldte sig som interesseret arvtager. Og nu er skiftet faldet helt på plads, efter Cykelgalleriet er åbnet i det gamle posthus på hjørnet af Nørregade i Otterup.

Michael Møllebjerg Rasmussen blev for nogle år siden udlært som voksenlærling hos Ebbe Christensen, så han har taget både inventar, værktøj og kundeservice med til de nye lokaler.

- Nu er vi så småt ved at have butikken på plads, så er det lige lageret og mit kontor, der stadig mangler. Men selvom corona-nedlukningen først og fremmest er træls, har den også givet mig lidt mere luft til at få det hele færdigt. Det kommer hen ad vejen, siger Michael Møllebjerg Rasmussen.


Nu er vi så småt ved at have butikken på plads, så er det lige lageret og mit kontor, der stadig mangler. Men selvom corona-nedlukningen først og fremmest er træls, har den også givet mig lidt mere luft til at få det hele færdigt

Michael Møllebjerg Rasmussen


Selv om han er lidt ærgerlig over, ikke at kunne holde den store planlagte åbningsreception og slå dørene op på vid gab endnu, så kan kunderne allerede komme med reparationer og klargøringsopgaver, som han gerne må tage imod ifølge restriktionerne.

Annonce

Må gerne sælge ved døren

- Jeg kan i princippet også sælge ved døren, hvis folk får øje på noget gennem vinduet, de gerne vil have, fortæller Michael Møllebjerg Rasmussen.

Cykelgalleriet kan i øvrigt tilbyde noget, som de færreste af konkurrenterne kan. De mange  tohjulede transportmidler er nemlig suppleret med billedkunst på væggene, der er malet af Michaels kone Pernille.

Dermed får hun også et udstillingsvindue centralt i byen.

Michael Møllebjerg Rasmussen måtte lidt hovedkuls rykke ud af Ebbe Christensens butik, da de nye ejere stod klar til at rive bygningen ned og bygge boliger på grunden.

- Men jeg har simpelthen fået så meget hjælp. Mine to fætre kom og spurgte om ikke, der skulle hjælpe med at svinge en malerpensel, Ebbe kom og spurgte om jeg ikke kunne bruge ham. Så han blev sat til at samle cykler til udstillingen. Alle har bare været så hjælpsomme, fortæller han.

Og nu glæder Cykelgalleriet sig bare til, at der bliver så normale tilstande, at kunderne kan inviteres indenfor for alvor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce