Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Knud Erik har succes med mormor-mad

Efter at have haft corona-lukket i flere uger kunne Knud Erik Hansen ikke sidde stille længere. Nu dufter der igen af mad i køkkenet.
Annonce

Skovby: Den aften statsministeren holdt sit første corona-pressemøde og lukkede samfundet ned, begyndte afbud efter afbud af fester og arrangementer at rydde kalenderen i Skovby Forsamlingshus. Konfirmationer og bryllupper blev aflyst eller rykket til nye datoer senere på året, som ingen heller kunne vide om blev til noget.

Det var i sig selv nok til at give søvnløse nætter og ondt i maven for værten Knud Erik Hansen, men hvad der var næsten lige så slemt var, at han måtte gå hjemme og kede sig.

- Jeg savnede faktisk at skulle på arbejde mit køkken, smiler han ved tanken.

Så for at vende tilbage til noget der bare duftede af mad - og boblende gryder, valgte Knud Erik Hansen for et par uger siden, at han ville lave takeaway med god gammeldags mormormad.

Annonce

Viser flaget

Siden er der blevet langet en lind strøm af stegt flæsk og persillesovs, mørbradgryde, schnitzler, forloren hare og karbonader ud af køkkendøren i forsamlingshuset.

Et par gange har han måttet melde udsolgt, som for eksempel da der i sidste uge blev hentet 95 portioner stegt flæsk.

- Det er godt at komme i gang igen, men vi har vedtaget, at sætte et maksimum på omkring de 90 kuverter, fordi det også netop skal være godt og hjemmelavet. Kartoflerne skal være håndpillede og maden skal være pakket ind, så den er varm, når folk kommer hjem med den, lyder det fra kokken.

Forsamlingshuset har valgt kun at tilbyde takeaway nogle få gange om ugen, fordi Knud Erik står med det meste selv i øjeblikket.

- I længden er det jo ikke noget vi kan leve af, men udover at jeg er i gang igen, så gør vi det selvfølgelig også for at vise flaget og fortælle, at vi stadig er her, siger han.

Forsamlingshuset har været nødt til at aflyse en række af sine egne arrangementer, fordi usikkerheden er for stor i øjeblikket. Det gælder blandt andet den årlige slager-parade.

Der er ikke lavet et egentligt menukort for takeaway-dagene, men man kan følge med på Skovby Forsamlingshus facebook-side, hvad der serveres og hvornår man skal bestille.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce