Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Kræzen.dk har fået ny fysisk butik i Skamby

Selvom det først er den 23. november, at den nye butik officielt præsenteres, så er der allerede åbent når flagene står foran butikken og Malene Saager Jakobsen har travlt med at pakke og sende julegaver. Foto: Thomas Gregersen
Gode gaveidéer eller lidt selvforkælelse er en god grund til at kigge ind i butikken ved Skamby El, hvor Malene Saager Jakobsen har indrettet ny butik.
Annonce

Skamby: Der er fokus på dansk og skandinavisk design, når man træder ind ad døren til den nyindrettede butik hos Skamby El på Bredgade.

- Vi har haft lukket både butik og webshop siden april og begge dele har været igennem en stor opdatering. Så nu glæder vi os rigtigt meget til, at vise alt det nye frem, fortæller Malene Saager Jakobsen.

Genåbningen af den fysiske butik sker officielt den 23. november, men både den og webshoppen kræzen.dk er allerede åben og har masser af fine ting på hylderne.

- Det er blandt andet Julie Zangenbergs produktserie Cozy by JZ, hvor vi allerede har fået noget hjem. Men der er også mere på vej fra hende, lover Malene Sager Jakobsen.

Det er først og fremmest de virtuelle hylder i cyberspace, der bærer forretningen, men den fysiske butik i Skamby betyder meget for hende.

- Det er vigtigt for byen, at der sker noget herude og vi synes det er vigtigt at kunderne har mulighed for at komme ind et sted og se og føle på vores varer. Det kan være svært at bedømme på nettet, mener hun.

I den nye butik er alle elartiklerne fra Skamby El rykket ud bagved, så det først og fremmest er gavebutikken man træder ind i, men man kan stadig komme ind og købe pærer, sikringer og alt det andet.

Forskellige slags julelys fra Tivoli Lys er sæsonaktuelle. Foto: Thomas Gregersen
Annonce

Events og møder

I planerne ligger også, at Malene Saager Jakobsen vil afholde forskellige arrangementer i butikken med oplægsholdere udefra.

- Jeg forestiller mig, at man måske en gang i kvartalet kunne lave sådan et kundearrangement, men hvordan det helt præcis skal forløbe, ved jeg ikke endnu, fortæller hun.

Selvom ombygningen af selve butikken er overstået, så bliver der stadig arbejdet på et kommende mødelokale ved siden af butikken.

Udover julegaveidéer, pynt og lys fra Tivoli Lys er det lige nu Art by Kobber, der er et hit i den nye butik.

- Vi havde fået et parti forkobrede mistelten hjem, men de har været så populære, at vi allerede har måttet bestille nye, fortæller Malene Saager Jakobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce