Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Kulturposten er fyldt med aktiviteter

Har du fået Kulturposten i postkassen? Hvis ikke man har modtaget den, kan den hentes på biblioteket. Foto: Thomas Gregersen
Annonce

Nordfyn: Selvom coronaen betyder afstand og mindre aktivitet i samfundet, så er årets Kulturpost klar med en sæson fyldt med kulturelle aktiviteter, der kan gennemføres efter retningslinjerne.

Kulturposten er det samlede program fra alle oplysningsforbund, Nordfyns biblioteker, Ældre Sagen, Naturfredningsforeningen, en række kor og amatørteatre.

- Mange arrangementer sker i samarbejde mellem forskellige initiativtagere, hvilket vi lægger meget vægt på. De fleste andre steder sender hver aftenskole sit eget program ud, men i vores kommune får du det hele samlet med oversigt over hele sæsonen, fortæller Vera Andersen, der er skoleleder i Frit Oplysningsforbund.

Kulturposten skulle nu være nået ud til samtlige husstande, men hvis du stadig ikke har fået den, så er der mulighed for at hente en på det lokale bibliotek.

I 2020-sæsonen er der tilbud til børn helt nede fra børnehavealderen til Ældre Sagens medlemmer, når Nordfyn blandt andet får besøg af så forskellige navne som naturnørden Morten DD Hansen, forfatter Dy Plambeck og skuespiller Morten Hemmingsen - med de lokale rødder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce