Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Kunst i nye rammer: Nordfyns Billedskole åbner i Otterup

Nordfyns Billedskole har endnu ikke fået nøglerne til de nye lokaler på Ørkebyvej i Otterup. Men billedet er fra billedskolen på Østre Havnevej i Bogense. Privatfoto

Otterup: I 15 år har børn og voksne lært at male hos Lisbeth Krag Olsen på havnen i Bogense, men nu rykker den kunstneriske undervisning til Otterup på adressen Ørkebyvej 11 og skifter samtidig navn til Nordfyns Billedskole.

Gården på Ørkebyvej har tidligere huset Otterup Produktionshøjskole, men FGU, som uddannelsen hedder i dag, er nu samlet i Søndersø, og derfor er der åbnet for, at flere andre aktiviteter kan rykke ind.

Nordfyns Ungdomsskole har stadig et scooterværksted på gården, og Nordfynsspillene flytter ind med kostumer og andre rekvisitter.

Og så bliver der altså plads til Nordfyns Billedskole, der planlægger at starte kurser den 15. marts. Helst naturligvis med undervisning, hvor eleverne fysisk er til stede, men hvis det på grund af fortsatte coronarestriktioner ikke vil være muligt, så med online-undervisning til en start.

På Ørkebyvej bliver der plads til både indendørs og udendørs aktiviteter, fortæller bestyrelsesformand for Nordfyns Billedskole Birgit Ipsen i en pressemeddelelse.

Hver mandag aften er der tre timers undervisning for voksne, og tirsdag og onsdag eftermiddag er der billedkunst for børnene.

Desuden udbyder billedskolen weekendkurser med kunstnerne Malene Hammershøj, Birgitte Lykke Madsen og Lisbeth Krag som undervisere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce