Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Legetøjsbutik skifter kæde

Rie Maegaard skifter Legekæden ud med Kontur. Dermed får hun mulighed for at tilpasse udvalget til, hvad det er der sælger på Nordfyn. Foto: Thomas Gregersen
Nyt år, ny kæde og nye muligheder er situationen for Rie Maegaard, der fra nytår har forladt Legekæden og er blevet en del af Kontur.
Annonce

Bogense: - For kunderne kommer det kun til at betyde et lidt andet udvalg, men til gengæld bliver der nu 67 butikker rundt om i landet, hvor man kan bytte og indløse gavekort, fortæller Rie Maegaard, der er indehaver af den eneste deciderede legetøjsbutik på Nordfyn.

- Vi er nødt til at skære udgifterne stramt for at holde os i live og med Kontur får jeg på mange måder min frihed tilbage til at indrette udvalget efter det vi kan sælge her på Nordfyn. Det bliver ligesom da jeg startede butikken for mange år siden, glæder hun sig over.

Hun lægger ikke skjul på, at det blandt andet er på grund af et voksende pres fra internethandlen og nye tider blandt danske børn, hun har taget beslutningen om at forlade Legekæden.

I dag er det svært at sælge ret meget legetøj til børn over seks år, fordi det efter den alder typisk er de elektroniske tilbud der fanger opmærksomheden med telefon og iPad. Til gengæld vil Rie Maegaard fremover satse mere på de kreative tilbud til de større børn, mens der dog også stadig vil være alle de kendte mærker som for eksempel Lego og Schleich.

Annonce

Færre krav

I tøjafdelingen, der i dag går op til 16 år, vil butikken fremover sætte fokus på børn op til otte år, så der bliver bedre plads til lige præcis denne målgruppe.

- Børnene elsker jo stadigvæk at komme ind i sådan en god gammeldags legetøjsbutik, hvor de kan gå på opdagelse. Det er jo lidt en eventyrverden og sådan vil jeg indrette det endnu mere, når jeg nu får selvbestemmelsen helt tilbage uden krav fra en kæde, siger Rie Maegaard.

I forbindelse med skiftet til Kontur vil der fra på torsdag blive holdt et ekstra stærkt udsalg, hvor der kan spares mange procenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce