Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Lions må opgive salg af tulipaner i år

Mogens Andreasen er formand for tulipanudvalget i Lions Søndersø, og han er ked af at måtte aflyse årets indsamling. Men Lions er tilbage med friske blomster i 2022. Privatfoto

Søndersø: Gennem 25 år har et af forårets faste nordfynske livstegn været, når Lions Søndersø har solgt friske og farverige tulipaner. Overskuddet fra salget støtter hvert år kampen mod misbrug blandt unge i den gamle Søndersø Kommune.

Det sker blandt andet ved at arrangere foredrag og oplysende arrangementer.

I 2020 blev der solgt over 500 buketter, og Lions Søndersø havde et overskud på godt 35.000 kr. til aktiviteter, der er med til at gøre en humanitær forskel, men i år har klubben nu været tvunget til at aflyse salget på grund af corona.

- Vi har opgivet i år, da en del af vores faste kunder er ramt af restriktionerne. Det er altid en helt særlig oplevelse at ringe rundt for at tage mod ordrer, da vi altid er blevet positivt modtaget, lyder det fra Mogens Andreasen, formanden for tulipanudvalget, Lions Søndersø.

Klubben håber, at der i 2022 igen bliver mulighed for at sælge tulipaner, i det der er en af årets store lokale aktiviteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce