Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Lokale indkøb gav bonus i julehandlen

Handelsstandsformand Per Maegaard kunne lørdag eftermiddag overrække gavekortet på 10.000 kroner til Marianne Nielsen fra Guldbjerg. Privatfoto
Annonce

Bogense: Lørdag eftermiddag stod julehandlen i Bogense stille i nogle minutter, da Bogense Handelsstandsforening og Nordfyns Håndboldklub skulle finde vinderen i årets store julehandelskonkurrence. Julen har allerede været på hylderne og i radioens musikvalg længe og ifølge den gamle sang, så koster den også mange penge.
Men i Bogense har kunderne hvert år mulighed for at få overskud på kontoen, når der den anden weekend i december trækkes lod om et gavekort på 10.000 gode danske kroner til købstadens mange butikker. Også selvom man ser bort fra de åbenlyse fordele ved at holde liv i sit nære handelsliv, så er der masser af fordele ved at logge af internettet og gå ud og købe sine julegaver lokalt. Det er Marianne Nielsen fra Guldbjerg et levende bevis på. Det var nemlig hendes navn, der blev trukket op af den store tromle med kuponer lørdag eftermiddag. Dermed kan hun nu begynde at overveje, om der skal lidt ekstra gaver under træet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce