Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Loop kommer til byen: Fitnesskrigen skærpes i Søndersø

Loop er kendetegnet ved et afslappende og uformelt træningsmiljø med plads til alle. Gennemsnitsalderen er 46 år. Arkivfoto: Timo Battefeld
15. februar åbner Loop Fitness et center i Søndersø, som dermed får tre fitnesscentre. Loop indtager lokalerne, hvor Aldi tidligere holdt til.
Annonce

Søndersø: Fitnessbølgen bliver ved med at rulle i Søndersø og snart med endnu større kraft, idet Loop Fitness nu også slår sig ned i byen. 15. februar åbner den landsdækkende kæde et center på Vesterled, hvor discountbutikken Aldi indtil for nylig holdt til.

Dermed vil Søndersø få i alt tre fitnesscentre. Ikke noget nævneværdigt problem, lyder vurderingen Flemming Riismøller, der kommer til at stå i spidsen for Loop.

Med sin tidligere kæreste, Pia Sommer, var han for et års tid siden med til at starte Loop i Nyborg, og her var oplevelsen, at de ikke i noget stort omfang fik kunder fra de allerede eksisterende fitnesscentre. Der viste sig at være plads til alle, og det forventer han også bliver tilfældet i Søndersø.

Kort om LOOP

Fitnesskæden LOOP blev grundlagt i 2007.

Kort fortalt er konceptet at tilbyde fitness målrettet helt almindelige danskere, som ikke kunne se sig selv i de traditionelle fitnesscentre.

LOOP har udviklet sig til en landsdækkende kæde. I januar 2019 blev center nummer 100 åbnet.

Ambitionen er inden udgangen af 2021 at have åbnet yderligere 50-60 centre. Driften af hvert center er baseret på en franchiseordning.

Centret i Søndersø bliver det 11. på Fyn.

Annonce

Cirkeltræning

Flemming Riismøller fortæller, at gennemsnitsalderen for en Loop-kunde er 46 år, og at de som hovedregel tiltrækkes af den effektive måde at træne på, hvor man med hurtige intervaller veksler mellem forskellige maskiner. Kaldet cirkeltræning.

Efter 45 sekunder ringer en klokke, og man rykker videre til den næste maskine, indtil man har været to gange gennem cirklen. Det tager 24 minutter, og undervejs har man fået pulsen op og styrketrænet kroppen.

Flemming Riismøller lokker også med beliggenheden. Det er tæt på omfartsvejen, hvor et væld af bilister hver dag passerer til og fra arbejde, og sædvanligvis benytter mange af Loops medlemmer netop den periode på dagen til at gøre stop for at træne. Loop i Søndersø bliver det første af sin slags på Nordfyn, og det i sig selv vil også tiltrække kunder, håber Flemming Riismøller. Ambitionen er at nå 500 medlemmer.

Annonce

Center nummer 123

Det meste af åbningstiden, mellem klokken 05.00 og 22.00 aften vil centret være ubemandet. Flemming Riismøller regner med at være til stede 30-40 timer om ugen. Han og Pia Sommer kommer til at drive centret sammen, da det er en del af Sommer Fitness, som også ejer Loop Nyborg.

Det nye Loop i Søndersø bliver nummer 123 i rækken af Loop centre i Danmark. Er man først medlem i et center, har man adgang til alle landets centre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce