Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Mød sexolog og parterapeut Nanna Munch i ugeavisen

pædagog, sexolog og parterapeut Nanna Munch. Klummeskribent ugeavisen Nordfyn.

Bogense: 30-årige Nanna Munch er pædagog, sexolog og parterapeut. Hende vil du fremover kunne stifte bekendtskab med her i UgeAvisen Nordfyn, hvor hun med jævne mellemrum vil dele ud af sine erfaringer via en ny klumme og brevkasse.

Sammen med sin kæreste og to små børn, flyttede Nanna Munch til Lunde for et år siden.

- Jeg har altid været et fordomsfrit og åbent væsen. Det har givet mig en god erfaring og indsigt i mange mennesketyper og samfundslag. Jeg har en stor interesse i, hvordan vi som mennesker bedst kan passe på hinanden og os selv, og hvordan vi kan blive mest muligt lykkelige. Jeg har taget uddannelserne pædagog, sexolog og parterapeut for at kunne bidrage med professionelle redskaber og indsigter, fortæller hun.

Annonce

I hendes virke har hun særligt fokus på at arbejde med kommunikation mennesker imellem og læren om at mærke og lytte til sig selv.

Nanna Munch er af den overbevisning, at seksuel dannelse og kommunikation mellem mennesker skal læres igennem hele livet. Derfor er det aldrig for sent eller forkert at stille sig nysgerrig og søge hjælp og viden.

- I mit kommende erhverv som sexolog og parterapeut bruger jeg hele mit hjerte, mit væsen og min viden. Jeg skaber et trygt hjerterum i min terapi, og jeg giver mine klienter plads til gråd, grin og smil. jEG HÅBER, du også vil mærke disse følelser i min klummebrevkasse.

- Så har du noget på hjertet? Har du ondt i dit kærlighedsliv? Eller blot er nysgerrighed? Så skriv gerne ind til mig, og jeg vil besvare dit spørgsmål eller sætte fokus på netop din problemstilling i en klumme. Jeg ser frem til at høre fra dig, lyder det fra Nanna Munch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Vikingebrødre fra Otterup fortæller blodig historie: Velbevarede skeletter trækker tråde til engelsk nedslagtning

Annonce