Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Martin har aldrig solgt så mange rottefælder før: Salget er mere end fordoblet

Indehaver af Otterup Hobbyfoder Martin Madsen med en elektrisk rottefælde, der afliver rotten med stød, når den aktiverer en metalplade i bunden. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Denne vinter er salget af forskellige typer af rottefælder mere end fordoblet hos Otterup Hobbyfoder.
Annonce

Otterup: En mild vinter giver rotter optimale muligheder for at yngle. En mild vinter giver tilsyneladende også ekstra kroner i kassen hos Otterup Hobbyfoder. I hvert fald har salget af rottefælder aldrig været så godt, fortæller Martin Madsen, indehaver af Otterup Hobbyfoder.

- I de fem år, hvor vi har haft vores store sortiment af fælder, har vi ikke solgt så meget som denne vinter. Det har været rigtig godt. Salget er steget med over 140 procent i forhold til sidste vinter.

Både private og erhvervskunder er købere af Martin Madsens produkter.

- Vi sælger faktisk rigtig godt på vores webshop, og der har vi jo kunder i hele Danmark. Så har vi også en hel del kunder, der kommer ind i vores butik, får vejledning af os og efterfølgende køber fælderne. Vi har også erhvervskunder, der eksempelvis tæller boligforeninger, kirkegårde og gårdejere.

I de fem år, hvor vi har haft vores store sortiment af fælder, har vi ikke solgt så meget som denne vinter. Det har været rigtig godt. Salget er steget med over 140 procent i forhold til sidste vinter.

Martin Madsen, indehaver af Otterup Hobbyfoder.

Annonce

Over 20 fælder

På Martin Madsens store lager findes over 20 forskellige typer af rottefælder. Der er i de senere år udviklet effektive alternativer til de traditionelle smækfælder med træbund. Det gælder indelukkede smækfælder, der sikrer at andre dyr ikke kan komme i klemme. Elektriske fælder, der giver rotten stød og fælder, der fanger dyret levende. De sidstnævnte fælder skal dog tilses ofte, og rotterne skal aflives effektivt.

For fem år siden udvidede Martin Madsen sin forretning med skadedyrsbekæmpelses-afdelingen, og det har han ikke fortrudt.

- Der har været stor interesse for det, og vi har i alt over 80 produkter til alle mulige typer af dyr. Vi har eksempelvis fælder til muldvarpe, mosegrise, snegle, mus og insekter. Vi har et stort lager, så vi sender varen samme dag, som kunden har bestilt på nettet, oplyser Martin Madsen.

Ifølge Martin Madsen har Otterup Hobbyfoder det største udvalg af fælder på hele Fyn.

- Det siger vores leverandører. Vi er dem, der køber mest, og vi er dem, der har det bredeste sortiment mål på varenumre.

Rie Iversen og Martin Madsen startede Otterup Hobbyfoder i 2005. Forretningen holder til på Søndergade 63 i udkanten af Otterup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce