Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Med bus rundt i Morten Korch-land

Korch-museet i Fyllested Gl. Vandmølle rummer effekter fra forfatterens liv og historie, blandt andet en samling af plakater fra de mange Morten Korch-film. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Nordfyn: Selv om turen hedder "I Morten Korchs fodspor", så foregår det altså med bus, når Visitnordfyn på torsdag den 18. juli arrangerer en guidet tur rundt til nogle af de steder, hvor den fynske forfatter havde sin gang og sit liv.

Turen begynder i Bogense, hvorfra bussen kører forbi flere slotte og herregårde, før den når Museum Morten Korch i Fyllested Gl. Vandmølle. Her er der mange effekter fra Korchs liv og historie at fordybe sig i.

Næste stop på turen er Kærsgaard Gods, der har en af Danmarks største samlinger af gamle hestevogne og kareter og ligeledes en samling af landbrugsredskaber fra Morten Korchs tid.

Herfra kører bussen ad små, snoede veje, hvor Morten Korch tog sin hustru med på hestevognstur, langs idylliske landsbyer og smuk fynsk natur. I Kongsdal Åben Have er der tid til både kaffe, kringle og en rundtur, før bussen vender fronten tilbage mod Bogense. Turen varer fra klokken 12 til cirka 17.30, og det koster 260 kroner at køre med rundt i Morten Korch-land. /bett
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce