Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Mere plads til tøjet: Ny Form sprænger rammerne

Her, i det nye hus, skal Ny Forms dameafdeling Mio Mondo indrettes, forklarer bestyrer Susanne Hansen. Foto: Betty Rasmussen
Fredag den 12. april åbner Ny Form på havnen i Bogense med en væsentlig større butik, der breder sig over to huse med en overdækket passage imellem.
Annonce

Bogense: Når Ny Form på Vestre Havnevej i Bogense fredag den 12. april tager mod kunderne, er det med et butiksareal, der er tæt på fordoblet, og med ikke bare én men to nye indgange klar til kunder, der med udsigt til påskeferie og forår er på udkig efter sporty nyt til garderoben.

Den nye butik har bogstavelig talt sprængt rammerne. Der er slået hul i væggen i den gamle butik, der på den måde via en overbygget passage breder sig ind i huset ved siden af.

Indgangen flyttes til den nye passage, der med indgang i begge ender åbner for, at kunder også kan komme ind fra marinasiden. Også disken flyttes til den nye passage.

Da avisen var på besøg fredag den 5. april - en uge før åbningen, var det lidt svært at tro på, at alt vil være klar til den store åbningsdag. Men ikke for bestyrer Susanne Hansen.

- Håndværkerne har lovet, at vi bliver færdige, så det gør vi selvfølgelig, sagde hun med udsigt til en travl uge med rengøring, indretning og indflytning.

Ny Form

Ny Form, der primært sælger fritids- og sportstøj, har ligget på Vestre Havnevej i Bogense siden 2008.

Ny Form-kæden har knap 30 butikker i Danmark, i kyst- og havneområder. På Fyn er der ud over i Bogense også en Ny Form i Kerteminde.

Nogle af butikkerne har åbent 365 dage om året, i Bogense holder bestyrer Susanne Hansen dog lukket den 25. december og 1. januar.

Til gengæld er åbningstiden lidt flydende. - Så længe, der er kunder, holder vi åbent, siger bestyreren.

Annonce

Børneland og mandehjørne

Helt færdig bliver indretningen dog ikke, for i den nye del af butikken skal der være et børneland med diverse aktiviteter, og hertil når ikke alt at blive leveret før fredag.

Den nye afdeling kommer også til at huse Ny Forms dameafdeling Mio Mondo, og her bliver der ud over tøj til kvinderne også en café-afdeling, så mændene kan sidde ned, mens kvinderne ser på tøj.

At butiksarealet har vokseværk betyder ikke, at der kommer mange flere varer eller nye varemærker, men den ekstra plads betyder, at der bliver mulighed for at præsentere tøjet bedre, fortæller Susanne Hansen, mens der er en kort pause i kundetilstrømningen.

Den nye butik fejres med kaffe og rundstykker til kunderne lørdag fra 9 til 11.

Med i planerne for den nye Ny Form er også, at flisearealet ud til stien langs Marinaen skal udnyttes til forskellige aktiviteter.

- Men det kommer senere, siger ejer af Ny Form-kæden Kurt Enevold Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce