Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Mildt vejr og høj fart

Starten er gået: Højt humør på den første af 118 km strabadser på de nordfynske landeveje. Foto: Arne Rasmussen
Cykelløbet Fyns Bilsalg Nordfyn Rundt fik fint vejr på ruten, men optakten kostede deltagere.
Annonce

Nordfyn: Kæderne og lycra-tøjet var strammet til det yderste, da Bogense Cykelklub lørdag formiddag skød motionscykelløbet Fyns Bilsalg Nordfyn Rundt i gang. En regnvåd morgen kostede nok de sidste tilmeldinger, som traditionelt kommer på dagen.

- Hvis folk stod i Jylland klokken seks og så på regnvejret, kan det jo godt være, at de har droppet at stille op, som formand for Bogense Cykelklub Finn Jensen, udtrykte det.

De, som stillede op fik dog en fin dag i sadlen med rolige og milde vindforhold. Samlet kom Fyns Bilsalg Nordfyn Rundt op på 220 deltagere på de fire ruter på 118, 72, 32 og 10 km. En lille tilbagegang i forhold til sidste år.

- Men det er generelt svært for cykelløb i år, lød det fra Finn Jensen, som havde 30 frivillige hjælpere i gang.

- Men deltagerne har været meget glade og tilfredse, og der har ikke været et eneste uheld, udover nogle punkteringer, så det er jo fint.

Der blev da også kørt stærkt. Hurtigste mand, Martin Ravn, kørte 118 km på 2.57.44 time med et gennemsnit på 39,8 km/t – fulgt af Thomas Mackeprang på 3.00.43 time med 39,2 km/t i gennemsnit.

Mange deltagere fra nær og fjern stillede til start på toptunede racercykler. Enkelte tog dog turen fra start- og målområdet ved Bogense Skole på mountainbiken.

Som de to nordfynske MTB-ryttere Jesper Vilstrup Thomsen og Kim Pliniussen, med det ikke helt retvisende teamnavn, Team Meget Tunge Ben (MTB). De to brugte 118 km-løbet som en fin træning frem mod det store 700 km vildmarksløb i Finnmarken, Norge, fra 27. juli til 3. august.

- Jeg regner med, at vi i dag kan køre med omkring 30 km/t i gennemsnit – afhængigt af om vi kommer til at køre sammen med nogen, lød det før start fra Jesper Vilstrup Thomsen, som efter et grimt styrt sidste år er godt på vej til storformen.

Det viste sig dog at de to kørte med mere end 33 km/t i gennemsnit. Se alle løbstider på Bogense Cykelklubs hjemmeside eller results.sporti.dk

Julemanden havde fundet vej til det nordfynske cykleløb, og det skulle foreviges. Foto: Arne Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce