Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Netto-åbning med rød løber og god afstand

Dørene åbnede præcis klokken otte, hvor blandt andet den nye butikschef Mathias Sjødahl stod klar til at tage imod kunderne på den røde løber. Foto: Thomas Gregersen
Netto i Otterup slog onsdag morgen dørene op til en helt ny butik uden den store festivitas.
Annonce

Otterup: Allerede et stykke tid før klokken 8 onsdag morgen stod de første kunder klar udenfor Netto i Otterup. Efter at have bygget butikken om siden januar var det med en vis spænding, at den nye butikschef Mathias Sjødahl kunne byde indenfor under coronarestriktioner.

- Der er en stor dag, som vi har ventet på længe og jeg glæder mig til at høre kundernes oplevelse af det nye koncept. Indtil videre er det startet rigtigt fint og alle har været gode til at vise hensyn, siger Mathias Sjødahl.

Selvom der både var flag og en rød løber, så havde Netto valgt ikke at lave de helt vilde åbningstilbud eller fejring, og den strategi havde tydeligvis virket.

På parkeringspladsen stod de første 20-30 kunder klar, men da dørene gik op sivede folk stille og roligt ind med passende afstand. Butikken er godkendt til 150 kunder af gangen i disse virus-tider og antallet holder personalet øje med løbende.

Indenfor var der kommet træ på væggene og en meget markant frugt og grøntafdeling, men først og fremmest var det det rolige og ordnede udtryk, som kunderne bed mærke i.

- Jeg har altid være fast kunde i Netto i Otterup, men det er blevet en helt anden oplevelse at handle her. Det er blevet rigtigt nydeligt og sikken en orden, der er på hylderne, mente Lone Grand fra Otterup.

Hun havde på forhånd udset sig nogle tilbud fra tilbudsavisen, men de fik lov at vente lidt.

- Lige nu er der så mange kunder derinde, at jeg ikke føler mig helt tilpas ved det. Det blev lidt hektisk, men så kommer jeg bare tilbage senere, når der er faldet ro på, siger Lone Grand.

Kunderne blev budt velkommen i Nettos nye koncept og fik fortalt om de forholdsregler butikken har taget i forhold til corona-smitte. Foto: Thomas Gregersen
Lone Grand var først og fremmest meget imponeret over den orden der hersker i den nye butik, hvor man er gået væk fra de mange kasser med spotvarer. Foto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce