Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Non-profit julehygge i Fiskehuset: - Vores tanke var, at man lige skruer ned for tiden og bare er sammen

Malene Aggerholm, restaurantchef i Fiskehuset i Bogense fortæller, at der til Julehygge i Fiskehuset vil være juleboder i de røde skure bag hende. Foto: Diane Roland
I Fiskehuset i Bogense vil der den første weekend i december være julehygge for hele familien med gløgg, pandekage-bagning over bål og juleklip.

Bogense: Julehygge i Fiskehuset. Sådan lyder det nye non-profit initiativ fra Malene Aggerholm, restaurantchef i Fiskehuset i Bogense, som skal være et pusterum i den travle juletid.

- Det her arrangement er fokuseret på, at familier bare kan komme og hygge sig. Det bliver ikke noget kæmpestort med masser af juleboder ligesom på Egeskov Slot, fortæller hun og uddyber:

- Vores tanke var, at man lige skruer ned for tiden og bare er sammen i stedet for at man skal fare rundt. Derfor det hedder julehygge fremfor julemarked.

Annonce

Når Malene Aggerholm siger, at begivenheden bliver non-profit, så er det fordi Fiskehuset ikke kommer til at tjene på de aktiviteter, der vil være på dagen. Entréen vil være gratis, og det samme vil nogle af aktiviteterne, hvor andre koster et beskedent beløb.

- Pengene til aktiviteterne går ikke til os, men til dem, der står for dem. For eksempel er det nogle unge mennesker, der stiller op med pandekage-værkstedet, fortæller Malene Aggerholm.

Pengene til aktiviteterne går ikke til os, men til dem, der står for dem. For eksempel er det nogle unge mennesker, der stiller op med pandekage-værkstedet

Malene Aggerholm, restaurantchef i Fiskehuset

Hyggelige aktiviteter

Både lørdag den 4. december og søndag den 5. december, vil der dagen igennem fra klokken 11.00 til 16.00 være mulighed for, at alle familiemedlemmer bliver underholdt.

Indendørs vil der i Bådhuset blive indrettet et Julemandens Værksted, hvor børnene sammen med deres familie kan hygge sig med at lave julepynt - helt gratis. Her vil julemanden også være til stede, og han vil en håndfuld gange i løbet af dagen underholde med oplæsning.

- Udendørs vil der være juleboder, og der vil blive solgt pandekager lavet over bål, som børnene selv kan være med til at lave, fortæller Malene Aggerholm.

Derudover bliver der et værksted, hvor man kan komme og dekorere julesmåkager, som kokken i restauranten selv har bagt.

- Inde i selve restauranten bliver der gjort mulighed for, at man kan komme ind og sidde og få lidt varmt at spise. Det bliver ikke den store fiskebuffet, vi har den dag, men mere ting som æbleskiver, varm hummersuppe og risalamande, til priser, hvor de fleste kan være med, fortæller hun.

Vil man inden for og spise, drikke en kop gløgg eller besøge julemandens værksted, skal voksne og børn fra 15 år huske et gyldigt coronapas.

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Kålkællingerne mødes til vegetarmad: Savnede inspiration til grønnere madlavning

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Forsinket julegave til nystartet forening: - Med de her penge kan vi købe alt, vi skal bruge

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Svensk fastelavnsbolle megahitter: Sådan bager du semlor selv

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Vind billetter til landets største feriemesse

Ugeavisen Nordfyn

Foredrag med Overleveren

Ugeavisen Nordfyn

Hvor gammel var Gorm den gamle egentlig?

Ugeavisen Nordfyn

Fællesspisning hver for sig skal give Jullerup-Melby et nyt fyr

Ugeavisen Nordfyn

En DSB-stol og en grankogle i Hobro satte gang i Janes iværksætterdrøm: - Det vigtigste er, man har sin humor og sin optimisme

Ugeavisen Nordfyn

Ny teknik hjælper på ryggen: Fremtidens senge kan skifte hårdhed

Ugeavisen Nordfyn

Anarki i højtiderne: Meny ønsker god påske - skal du have juleslik og en fastelavnsbolle med?

Annonce