Annonce
Fodbold

Nordfynsk kæmpe på vej væk fra TPI

Kent Jørgensen nærmer sig de to meter og vil i topform være en markant angriber i Danmarksserien. Her ses nordfynboen i typisk aktion mod Kolding IF's senere oprykkere i sidste sæsons 2. division, som TPI måtte forlade. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Kent Jørgensen kan blive en markant fysisk forstærkning i Otterup, der for det meste er et offensivt stærkt hold. Otterup slog B1913 4-3 i træningskamp mod godt startende 13-hold.
Annonce

Fodbold: Otterups offensivt stærke hold i Danmarksserien sejrede i endnu en træningskamp med 4-3 mod B1913, der prøver at samle et slagkraftigt hold efter nedrykningen til Fynsserien.

På det plan kan spillere skifte lige frem til sæsonstarten, fordi ikke kører med deciderede kontrakter, men kun med aftaler, som dog ikke har juridisk bindende betydning.

Otterups styrke i angrebet bør være styrket, hvis meldingen om, at den fysisk stærke Kent Jørgensen skifter fra TPI, bliver en realitet.

Kent Jørgensen er vokset op i Otterups naboklub Krogsbølle/Roerslev, som i nogle sæson havde gevaldige lokalopgør i Fynsserien mod Otterup, og siden har Kent Jørgensen afprøvet sine evner med succes i Dalum, inden præstationerne svingede mere kraftigt i Middelfart og senest TPI i 2. division.

B1913 kom foran 3-1 efter en stærk start. Tilgangen Nicklas Stokholm nettede igen med scoring bag Kim Larsen i Otterup-målet, og Benjamin Lassen øgede for de blå, inden Otterups tekniker Mark Tubæk reducerede med et typisk slangehug.

Efter mange udskiftninger var det Otterup, der hurtigst fandt rytmen, og det udløst tre scoringer ved Jonas Villemoes med to mål og Jonas Wind med ét mål.

Kort før tid reducerede den til B1913 hjemvendte Kahin Ahmed til 3-4. Den første træningskamp vandt B1913 med 3-2 over Kolding Boldklub fra Danmarksserien, og det ligner, at B1913 er klar til hårde dueller i Fynsserien mod ikke mindst B1909 - mens flere andre hold vil glæde sig til at blive udfordret af de to gamle medaljetagere i dansk fodbold.

På Otterup-siden vil en mulig tilgang af Kent Jørgensen betyde ekstra fysisk pondus, mens spillere som den driblestærke Jonas Villemoes, Jonas Wind og elegante Mark Tubæk nok skal sørge for markante aktioner i angrebet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce