Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Nu er det tid til godt gammeldags halbal med Lions

Kjeld Aurbo Pedersen fra Lions er glad for endelig at kunne rulle plakaten ud til det første SpisRockDans uden coronarestriktioner. Foto: Thomas Gregersen
Stig Rossen og Vennerne spiller op til dansebal, når Lions Club genopliver de coronaramte SpisRockDans-fester i Bogensehallerne. Det sker Skærtorsdag klokken 18.

Bogense: Danseskoene har samlet en del støv de seneste to år, og de nordfynske løver har gået rastløse frem og tilbage i deres bur. Men, i takt med at immuniteten i samfundet har sendt corona i skammekrogen, er det blevet tid til at få fundet de rigtige trin frem og få strøget festtøjet.

Nu er det nemlig helt sikkert, at Lions Clubs store forårsfest SpisRockDans fylder Bogensehallen med god mad og ditto stemning den 14. april.

- Vi har været i gang med at skrive til alle dem, der havde reserveret billetter de seneste to år, og alle dem der har haft mulighed for at møde op Skærtorsdag den 14. april har valgt at holde fast i billetterne i år. På den måde har vi faktisk allerede solgt lidt mere end 300 af de i alt 630 billetter, der bliver sat til salg, fortæller Kjeld Aurbo.

Annonce

Brug for hjælp

Det er den lokale Lions Club, der står bag arrangementet og overskuddet går til at hjælpe både lokalt og ude i verden, hvor der er brug for det.

Stig Rossen kan opleves i front for de originale musikere fra Bamses Venner, når der inviteres til halbal i Bogense Skærtorsdag.

- Og det er der jo i den grad ude i verden i øjeblikket. Vi får løbende henvendelser fra vores organisation i Lions, om hvorvidt vi kan sende penge til at hjælpe blandt andet de ukrainske flygtninge. Selvom det har været nogle hårde coronaår uden de store indtægter, så har vi fået da fået lidt på kistebunden. Ikke mindst fra vores store juletombola i byen i december, som slog rekord, nævner Kjeld Aurbo.

Han er godt klar over, at nogle af de sædvanlige sponsorer måske ikke økonomisk er kommet helt over coronakrisen, men heldigvis har andre stillet op, som havde muligheden for at støtte det gode formål.

Som det har været tilfældet de seneste år, så er det Stig Rossen og Vennerne, der leverer musikken, og der bliver serveret en treretters menu inden dansegulvet indtages.

Billetterne kan købes online, hos Imerco eller hos Nordfyns Bank i Bogense, og man kan læse mere på www.spisrockdans.dk

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Her kan du bade til sommer: Seks strande kan i år hejse det blå flag

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Efter lang tids planlægning: Nyt børnehus skal stå klar i 2023

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Oksana flygtede med sin mor og 2-årige datter i propfyldt tog: Nu har hun fået arbejde og håb for fremtiden

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Kristina og Dina er pædagoger og vil ikke sende deres egne børn i institution: - De har bedre af at gå hjemme

Ugeavisen Nordfyn

Foredrag om Melby Kirkes klokker

Ugeavisen Nordfyn

Oplev solnedgangen til havs, når Castor kaster anker ved Æbelø

Ugeavisen Nordfyn

Stig Rossen tager vennerne med til koncert i Bogense

Ugeavisen Nordfyn

Guidet vandretur Bogense - Fogense - Hugget

Ugeavisen Nordfyn

Alder er en trinvis befrielse

Annonce