Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Ny inspektør: Marlene vil skabe mere liv i Hårslevhallen

Marlene Harboe Madsen overtager officielt jobbet som halinspektør i Hårslevhallen den 1. december. Foto: Thomas Gregersen
Fra 1. december er det Marlene Harboe Madsen, der overtager rollen som halinspektør i Hårslev. Hun vil blandt andet skabe liv i cafeteriet og sælge take away-mad.
Annonce

Hårslev: Det er en ung lokal kvinde med mange kasketter, der fra 1. december overtager ansvaret for Hårslevhallen. Marlene Harboe Madsen er selvstændig med firmaet MH-Assistance, ligesom hun hjælper til på både Fiskehuset i Bogense og Allégårdens fjerkræ.

Nu kan hun så også snart kalde sig halinspektør og cafeterieleder i Hårslevhallen.

- Det er noget, jeg godt har kunnet tænke mig længe, så jeg er rigtigt glad for, at det hele nu er faldet på plads. Mine børn er blevet store, og jeg er et sted, hvor jeg for alvor kan gå ind i opgaven. Jeg er forberedt på, der nok vil være mange såkaldte interessetimer i opgaven. Vi er bare nødt til at gøre noget aktivt for at holde gang i livet herude i landsbyerne, mener Marlene Harboe Madsen.

Hun vil først og fremmest se på mulighederne med nye øjne og er ikke bange for at kaste sig ud i det nye job midt i en meget anderledes corona-tid.

- Jeg kommer med en masse idéer og et godt lokalt netværk. Blandt andet vil jeg allerede fra 1. december levere mad ud af huset med lokale råvarer fra blandt andet Allégården og Fiskehuset. Jeg har en bred palette, så jeg tror, vi kan finde noget, alle kan bruge, fortæller Marlene Harboe Madsen.

I første omgang bliver opgaven at vænne foreninger og borgere til, at der igen sker noget i hallen.

- Jeg skal ikke ind og være en konkurrent til forsamlingshuset, vi er nødt til at samarbejde, hvis vi skal holde liv i lokalsamfundet. Så det bliver ikke sådan, at man kan holde en konfirmation i cafeteriet i hallen, men man kan selvfølgelig bruge mig til at sørge for maden, hvis man skal holde en fest eller et arrangement i forsamlingshuset, siger Marlene Harboe Madsen.

Derfor håber hun også, at foreninger og arrangementer i hele oplandet vil være opmærksomme på, at der sker noget nyt i hallen fra 1. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce