Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Ny restaurant hitter med gigant-platte: Kunder tiltrækkes af knap et halvt kilo kød

Siden åbningen af Taverna Mediterrano den 10. juli har kokken Miroslav Nikolic haft rig lejlighed til at svinge kødkniven. Foto: Anders Ranthe
Kødet fylder godt på tallerkenen hos Taverna Mediterrano på Torvet i Otterup. Siden spisestedet åbnede den 10. juli, har den i gennemsnit haft 116 gæster om dagen fra både fjern og nær. Til glæde og overvældelse for tavernaens ejer, Igor Lovric.

Otterup: 900 gram kød fordelt på fem forskellige slags, serveret med kartofler, grøntsager og hjemmelavet dressing. Det er omtrent indholdet af en mix grill platte for to personer på Taverna Mediterrano på Torvet i Otterup.

Selvom lige knapt et halvt kilo kød per mand kan lyde som lidt af en mundfuld, er der tale om en af de mest eftertragtede anretninger på menukortet, fortæller stedets ejer, Igor Lovric.

- Overordnet set har vi syv retter, som folk virkelig er blevet glade for. Af de syv ligger mix grill platten virkelig højt på listen. Ellers spiser folk både salat, souvlaki eller andre af de mange ting, vi har at tilbyde. Generelt er middelhavskøkkenet virkelig alsidigt. Der er lidt for enhver smag. Men der er ingen tvivl om, at folk vil have kød, siger han.

Annonce

Overvældende

Taverna Mediterrano åbnede den 10. juli og har plads til 75 gæster ad gangen. Hver dag besøger 116 personer i gennemsnit byens nye spisested for at nyde godt af middelhavsområdets kulinariske fristelser. Det er ikke kun gæster fra lokalområdet. Også folk udenfor kommunegrænsen finder vej til Torvet i Otterup.


Jeg synes virkelig, vi har ramt noget. Langt mere end jeg havde turde drømme om.

Igor Lovric, ejer af Taverna Mediterrano


- Udover de nordfynske gæster og turister har vi også besøgende fra blandt andet Middelfart og Svendborg. Ja, faktisk hele øen. Jeg har endda lige modtaget en mail fra en kvinde på Sjælland, som fylder 80 år til september og skal fejre det i et sommerhus på Fyn, fortæller Igor  Lovric.

Taverna Mediterranos Mix Grill Platte for to personer er særligt eftertragtet på menukortet og består af intet mindre end 900 gram kød med kartofler, grøntsager og dressing. Foto: Anders Ranthe

Det var manglen på spisesteder i Otterup, der i sin tid fik Igor Lovric til at kaste sig ud i tilværelsen som restaurantejer. En beslutning, han øjensyneligt er sluppet godt afsted med.

- Jeg synes virkelig, vi har ramt noget. Langt mere end jeg havde turde drømme om. Jeg er dybt taknemmelig og overvældet over den modtagelse, vi har fået. Man kan virkelig mærke folks opbakning, og hvor glade de er blevet for stedet, siger han.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Danmarks bedste portrætmaler får fast galleri i Bogense

Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Flensborg kommer til Nordfyn: Sønderjyderne i Morud inviterer til foredrag om byen lige over grænsen

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Vildeste maskiner: Særslev går traktor-jubilæums-amok

Ugeavisen Nordfyn

Sjællandske Spiderman sparer Bogense Kirke for mange tusinde kroner

Ugeavisen Nordfyn

Håndværk og skallesmæk: Vikingerne slår lejr ved Glavendrup

Ugeavisen Nordfyn

Lær de fem kærlighedssprog flydende

Ugeavisen Nordfyn

Morud skyder traditionsrig byfest i gang: - Det er i hvert fald ikke velvilje, der mangler

Ugeavisen Nordfyn

Hædret på havnen: Henning fik en havfrue for sin indsats

Ugeavisen Nordfyn

Kulturposten er klar med masser af tilbud

Ugeavisen Nordfyn

Pedalkraft over polarcirklen: Gamle spejderkammerater sætter kurs mod Nordkap

Ugeavisen Nordfyn

Svær stafet: Gennemblødt start blev til pæn succes

Ugeavisen Nordfyn

Unge kvinder kommer gamle mænd til undsætning

Ugeavisen Nordfyn

Fest i Skamby: Kopibands er lig med ægte festivalstemning

Ugeavisen Nordfyn

Væv'li profil: Mudderpøl er blevet lækkert bytorv med kunst

Ugeavisen Nordfyn

Har du en idé til en ny sti i kommunen? Ny digital løsning til indsamling af stiønsker

Ugeavisen Nordfyn

Helt ny serie: Danmarks bedste portrætmaler udstiller i Galleri Huset Knægt

Ugeavisen Nordfyn

Nu kan man officielt følge den nye del af den nordfynske kyststi fra Skåstrup til Bogense

Ugeavisen Nordfyn

Her er vinderne: Mere end 700 ballonbilleder

Ugeavisen Nordfyn

Højt niveau: Internationale topmusikere i Bogense Kirke

Ugeavisen Nordfyn

Revyfolk i gensynsglæde: Pølsepoul går lige i mellemkødet

Ugeavisen Nordfyn

Den spanske syge kommer til Nordfyn

Ugeavisen Nordfyn

Præriekoncerter var et hit: Ditlevsdal planlægger allerede flere koncerter næste sommer

Ugeavisen Nordfyn

Fest på fire hjul: Bogense bliver fyldt af alt fra finpudsede veteraner til nye elbiler

Annonce