Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Ny restaurant hitter med gigant-platte: Kunder tiltrækkes af knap et halvt kilo kød

Siden åbningen af Taverna Mediterrano den 10. juli har kokken Miroslav Nikolic haft rig lejlighed til at svinge kødkniven. Foto: Anders Ranthe
Kødet fylder godt på tallerkenen hos Taverna Mediterrano på Torvet i Otterup. Siden spisestedet åbnede den 10. juli, har den i gennemsnit haft 116 gæster om dagen fra både fjern og nær. Til glæde og overvældelse for tavernaens ejer, Igor Lovric.

Otterup: 900 gram kød fordelt på fem forskellige slags, serveret med kartofler, grøntsager og hjemmelavet dressing. Det er omtrent indholdet af en mix grill platte for to personer på Taverna Mediterrano på Torvet i Otterup.

Selvom lige knapt et halvt kilo kød per mand kan lyde som lidt af en mundfuld, er der tale om en af de mest eftertragtede anretninger på menukortet, fortæller stedets ejer, Igor Lovric.

- Overordnet set har vi syv retter, som folk virkelig er blevet glade for. Af de syv ligger mix grill platten virkelig højt på listen. Ellers spiser folk både salat, souvlaki eller andre af de mange ting, vi har at tilbyde. Generelt er middelhavskøkkenet virkelig alsidigt. Der er lidt for enhver smag. Men der er ingen tvivl om, at folk vil have kød, siger han.

Annonce

Overvældende

Taverna Mediterrano åbnede den 10. juli og har plads til 75 gæster ad gangen. Hver dag besøger 116 personer i gennemsnit byens nye spisested for at nyde godt af middelhavsområdets kulinariske fristelser. Det er ikke kun gæster fra lokalområdet. Også folk udenfor kommunegrænsen finder vej til Torvet i Otterup.


Jeg synes virkelig, vi har ramt noget. Langt mere end jeg havde turde drømme om.

Igor Lovric, ejer af Taverna Mediterrano


- Udover de nordfynske gæster og turister har vi også besøgende fra blandt andet Middelfart og Svendborg. Ja, faktisk hele øen. Jeg har endda lige modtaget en mail fra en kvinde på Sjælland, som fylder 80 år til september og skal fejre det i et sommerhus på Fyn, fortæller Igor  Lovric.

Taverna Mediterranos Mix Grill Platte for to personer er særligt eftertragtet på menukortet og består af intet mindre end 900 gram kød med kartofler, grøntsager og dressing. Foto: Anders Ranthe

Det var manglen på spisesteder i Otterup, der i sin tid fik Igor Lovric til at kaste sig ud i tilværelsen som restaurantejer. En beslutning, han øjensyneligt er sluppet godt afsted med.

- Jeg synes virkelig, vi har ramt noget. Langt mere end jeg havde turde drømme om. Jeg er dybt taknemmelig og overvældet over den modtagelse, vi har fået. Man kan virkelig mærke folks opbakning, og hvor glade de er blevet for stedet, siger han.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Nordfyn tændte 1000 julelys

Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Uhyggelig udvikling: I Hårslev fylder badmintonklubben 80 år - men uden de unge

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Eksportsucces: Nu sender Per julehjerter til hele landet

Ugeavisen Nordfyn

Nordfynsk kultur til jubilæum

Ugeavisen Nordfyn

Vind billetter til Danmarks største loppe- og stumpemarked

Ugeavisen Nordfyn

Sælsomt syn i marinaen

Ugeavisen Nordfyn

Kandidaten: Bill er så glad for sin cykel

Ugeavisen Nordfyn

Nordfyn halter efter med gode idéer: LAG-midler lukker i 2022 med ekstra penge i den sidste pulje

Ugeavisen Nordfyn

Intensiv jagt på dådyr: Ny fredningsafgørelse åbner for jagt på Dræet og Æbelø Holm

Ugeavisen Nordfyn

Skulle bare købe en kommode: Nu har Ken været i butikken i 25 år

Ugeavisen Nordfyn

Forsamlingshuset bød på middag og musik

Ugeavisen Nordfyn

Coronaen gavnede fællessangen: 40 fine år med fælles stemme

Ugeavisen Nordfyn

Når ét græskar ikke er nok: Gyldensteen Gods pynter hele Djurs Sommerland op

Ugeavisen Nordfyn

Usædvanligt frækt: Tricktyve forsvandt med splinterny gravemaskine til kvart million

Ugeavisen Nordfyn

Kendt revy med flere nye kræfter

Ugeavisen Nordfyn

Bolden ude: Søndersøklubber vil skabe e-sports-hold

Ugeavisen Nordfyn

Efterskoleelever løb over 6000 kilometer på 12 timer: - Stemningen var fandeme fed

Ugeavisen Nordfyn

App guider dig gennem Familien Juls Bogense

Ugeavisen Nordfyn

Veflinge lagde for med første vælgermøde: Sosu'er, skoler og cykelstier var i fokus

Ugeavisen Nordfyn

Fortællinger om Indien

Ugeavisen Nordfyn

300 tons sten på fem dage: - Det er jo ingenting, vi har kun de små maskiner med denne gang

Ugeavisen Nordfyn

To små landsbyer har fundet stor opskrift på fællesskab og bæredygtighed

Ugeavisen Nordfyn

Demokratiets fineste stund

Annonce