Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Nyhed på havnen: 28-årig står bag ny familierestaurant

Rikke Agerholm kan snart slå dørene op for sin nye Restaurant Reumerts. Navnet valgte hun, fordi Reumert er hendes mellemnavn. Foto: Thomas Gregersen
Det er Rikke Reumert Agerholm, der skal lede den helt nye Restaurant Reumerts på havnen i Bogense. Lige nu arbejder hun - og adskillige håndværkere på at få de sidste ting på plads efter en større renovering.

Bogense: Selvom Rikke Agerholm ikke bor i Bogense, har hun tilbragt en god del af sin barndoms og ungdoms somre på havnen i den nordfynske købstad.

Nu står den 28-årige kvinde snart klar på samme havn med Restaurant Reumerts, der skal være en hyggelig familierestaurant. Restauranten får til huse i den bygning, der tidligere rummede Røgeriet, og planen er, at slå dørene op omkring grundlovsdag.

- Det er den dato, vi arbejder hen imod, men det er jo altid sådan, at når man går i gang med en stor renovering, så dukker der noget uventet op, hver gang man begynder et nyt sted, siger den nybagte restaurantchef, der selv har klatret rundt på stiger og malet vægge indvendigt.

Annonce

Der er lagt nyt gulv, og lige nu er håndværkerne i gang med at installere et stort moderne fadølsanlæg, der skal kunne rumme otte specialøl.

Kvalitet og lokale råvarer

Konceptet bliver en blanding af buffet og bordservering, hvor kunderne også har mulighed for at bestille et udvalg af á la carte-retter.

Rikke Agerholm er i fuld gang med at lave aftaler med indtil videre en håndfuld lokale producenter.

28-årige Rikke Agerholm kan snart kalde sig restaurantchef, men lige nu er det mere titler som maler, håndværker og rengøringspersonale, der passer. - Vi er færdige med at pille ned, så nu går vi i gang med at bygge op igen, fortæller Rikke Agerholm, der håber at være klar til åbning af hendes Restaurant Reumerts omkring grundlovsdag. Foto: Thomas Gregersen

- Vi har sat et mål, der hedder at de fleste af vores råvarer skal være produceret i en radius af højst 30 kilometer fra Bogense, fortæller Rikke Agerholm.

Med i bagagen har hun en international hospitality manegement, der er en universitetsuddannelse målrettet ledelse, markedsføring og drift af virksomheder i oplevelses- og turismebranchen.

Udover uddannelsen kommer hun også med en familiemæssig ballast, der betyder at hun godt ved, hvad det er for en arbejdsopgave, hun nu går ind til.

Rikke Agerholm har i bogstaveligste forstand fået restaurantdrift ind med modermælken på molen i Bogense, hvor hendes forældre, Merete og Torben Agerholm på 16. år driver Fiskehuset, omkring 100 meter væk fra hendes nye restaurant.

Annonce

To forskellige forretninger

- Det er selvfølgelig vores tanke, at vi kan opnå en eller anden synergieffekt ved at drive to restauranter så tæt på hinanden. Men det er forskellige virksomheder og helt modsatte koncepter, fortæller Torben Agerholm.

Mens Fiskehuset har cirka 80 procent fisk og 20 procent kød på menukortet, så skal Reumerts ramme den omvendte fordeling.

Og Torben Agerholm er ikke nervøs for, at Rikkes nye restaurant går hen og bliver en konkurrent til Fiskehuset.

- Jeg er overbevist om, at jo flere forskellige typer restauranter vi kan tilbyde i Bogense, jo flere gæster kan vi også trække til byen. Hvis gæsterne skal køre fra for eksempel Odense, så er det kun en fordel, at de ved, Bogense har noget at vælge imellem, mener han.


Jeg er overbevist om, at jo flere forskellige typer restauranter vi kan tilbyde i Bogense, jo flere gæster kan vi også trække til byen. Hvis gæsterne skal køre fra for eksempel Odense, så er det kun en fordel, at de ved, Bogense har noget at vælge imellem

Torben Agerholm


I modsætning til Fiskehuset, der er en sommerforretning, er det meningen, at Reumerts skal have åbent hele året.

Annonce

Mange timer

I den nye restaurant bliver der plads til omkring 80 spisende gæster, og målet er at lande et sted med mere kvalitet end stangvarer, som Torben Agerholm udtrykker det. Derfor sløjfer man også de telte, der udgjorde en stor del af arealet, da Røgeriet eksisterede.

Familien Agerholm købte bygningen sidste år og overtog den officielt den 1. januar. Siden er der lagt et stort antal arbejdstimer i at få alt gjort klar.

Samtidig med de mange fysiske opgaver er Rikke Agerholm også i fuld gang med den kommende markedsføring og en ny hjemmeside er allerede oppe at køre.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Sommerlæsning: Slug disse klassikere i din ferie

Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Bedst på toppen af Fyn: Pernille vandt for flotteste butik

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Har du vikingeblod i årerne?

Ugeavisen Nordfyn

Nikoline sprang ud som student med et 10-tal: - Jeg er synshandicappet. For mig har det altid bare været et mål at bestå

Ugeavisen Nordfyn

Kulturhus klar igen: En rigtig mand genåbnede Støberiet efter corona

Ugeavisen Nordfyn

Bedste serviceoplevelse 2021: Vinspecialisten der går det ekstra skridt

Ugeavisen Nordfyn

Bedst på toppen af Fyn: Årets nyhed er Lækker by Lundgren

Ugeavisen Nordfyn

Klumme: Det der med at yndes med ælde

Ugeavisen Nordfyn

Bedst på toppen: Restaurant Møber fik stemmer i tre kategorier

Ugeavisen Nordfyn

Måske som første landkommune: Nordfyn satser på eldrevne renovationsbiler

Ugeavisen Nordfyn

Verdenskendt DNA-forsker svarer: Vil man kunne finde vikingebrødres nulevende efterkommere?

Ugeavisen Nordfyn

Se videoen: Her er alle vinderne i Bedst på Toppen af Fyn

Ugeavisen Nordfyn

100 år: Rund dag for rådhuset

Ugeavisen Nordfyn

Moster har også succes på havnen

Ugeavisen Nordfyn

Maria Lundgren tilbyder lækre produkter: - Jeg sælger ikke bare for at sælge

Ugeavisen Nordfyn

Corona: Rigtig mand er klar til tredje omgang

Ugeavisen Nordfyn

Fiskehuset har fokus på gode råvarer: - Vi er aldrig gået på kompromis med kvaliteten

Ugeavisen Nordfyn

Et svært år som selvstændig

Ugeavisen Nordfyn

Per både kæmper og tror på drømmen

Ugeavisen Nordfyn

Jeppe er butiksbestyrer: - Det er ikke nok at have en flot butik

Ugeavisen Nordfyn

Trods et turbulent år: Ulrik kører fortsat på

Ugeavisen Nordfyn

Vicky har et stort udvalg på få kvadratmeter:  - I sidste ende gavner det alle

Ugeavisen Nordfyn

- Forretningen skal jo være indbydende

Annonce