Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Nyt valg i Grindløse og Klinte

Annonce

Klinte/Grindløse: Da kirkeministeriet i år vedtog, at valg til landets menighedsråd skulle foregå på en ny måde, var det slut med de traditionelle fredsvalg. Det betyder, at det valg der blev gennemført i Grindløse/Klinte den 15. september, nu skal gå om.

- Til vores menighedsråd skulle der vælges tre fra Klinte og tre fra Grindløse. Det blev fra Klinte: Pia Hyldager Nielsen, Jens Otto Dalhøj, Carina Larsen (suppleant) og Marianne Horsdal (stedfortræder). Fra Grindløse blev Bente Jensen, Frank Sievers, Anne Ladefoged og Per Ladefoged (stedfortræder), valgt, fortæller Bente Jensen.

Da der manglede et medlem til menighedsrådet fra Klinte Sogn, blev der afholdt et suppleringsvalg den 6. oktober, hvor Vibeke Pedersen blev valgt.

Ifølge de nye valgregler er det muligt efterfølgende at stille en ny kandidatliste, hvis man ikke er tilfreds med det nyvalgte menighedsråd - og det var tilfældet i Grindløse og Klinte.

Derfor gennemføres der et nyt valg den 17. november i konfirmandstuen i Grindløse, hvor man har mulighed for at afgive sin stemme fra klokken 9 til klokken 20, fortæller Bente Jensen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce