Annonce
Ugeavisen Nordfyn

OB’s superliga møder Morud

Moruds nye Fynsserie-træner, Allan Pendegast, glæder sig til at få testet sine spillere på højeste niveau mod OB. Foto: Arne Rasmussen
OB udnytter landsholdspause til at gæste Morud inden det gælder medaljer – og redning i Fynsserien.
Annonce

Fodbold, Morud: Onsdag den 20.marts kan de nordfynske børn og unge komme helt tæt på deres idoler, når OB, som netop har kvalificeret sig til medaljespillet, udnytter en landsholdspause til at træne med Moruds børn og unge, for derefter at spille en opvisningskamp mod Moruds Fynsseriehold. Kampen, som spilles kl. 18.00 er et led i Øens Hold-samarbejdet.

OB glæder sig til en kamp uden det store pres.

- Kampen mod Morud bliver en afslutning på denne del af sæsonen for os, inden spillerne skal på en velfortjent landsholdspause efter en periode med kampe, hvor der har været maksimalt pres på alle spillerne i alle kampene, lyder det fra OB-træner Jakob Michelsen.

- Vi har fået rigtig flot opbakning fra det fynske fodboldfolk her i foråret. Og jeg er sikker på, det også bliver en hyggelig dag for os hos Morud IF, siger OB-træner Jakob Michelsen om den forestående Øens Hold-kamp.

- Vi ser det som en sjov oplevelse, lyder det fra Moruds nye Fynsserietræner, Allan Pendegast, som skal have holdet et lille nøk op over nedrykningsstregen i foråret.

- Det er vores sidste rigtige træningskamp, så vi vil spille, som vi har gjort i de andre træningskampe, siger Pendegast, som håber på stor tilskueropbakning.

- Det er jo nok eneste gang flere af vores spillere møder OB, siger han.

Allerede kl. 16.30 er OB-spillerne på banen til træningspas med Moruds ca. 100 ungdomsspillere.

- Vi håber da også, at mange vil møde op og følge træningen, lyder det fra Moruds fodboldformand, Chresten Clemmensen, som glæder sig over det store arrangement, som også byder på straffesparkskonkurrence.

- Forhåbentlig mod Steen Grytebust – ellers må vi håbe på Hans Christian Bernat, siger Chresten Clemmensen.

Bernat er jo en ægte Morud-dreng, nu i OB og med flere U-landskampe på CV’et.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce