Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Otterup-B 1908: Nervøst spil gav store udfordringer

Otterups Danmarksseriehold klar til årets første turneringskamp på græs. Privatfoto
Otterup åbnede meget nervøst i årets første kamp på græs. Lørdag venter udekampen mod Skjold Birkerød.

Otterup-B 1908: 1-2 (0-1) Herre DS

0-1 Kristian Drejer Larsen

0-2 Asker Damgaard

Annonce

1-2 Mark Tubæk

Vi var rykket ind på Nordfyns Bank Arena, og det var årets første kamp på græs, så vi var naturligvis lidt spændte på, hvad det ville betyde for spillet.

- Vi startede kampen meget nervøst, og B 1908 pressede os højt, og vi var alt for langt fra hinanden og blev derfor tvunget til at sparke alt for mange lange bolde.

Vi havde enormt svært ved at holde fast i bolden, og vi var heldige ikke at komme bagud allerede efter fem minutter, hvor B 1908 bragede bolden på overliggeren. Det første kvarter af kampen var vi totalt på hælene, og B 1908 havde flere farlige forsøg, oftest efter dårlige clearinger og fejl fra os.

Otterup kom dog bedre med i kampen, og energien og troen på det begyndte så småt at vise sig i holdet. Vi spillede os bedre frem på banen og kom frem til nogle hjørnespark, som vi dog ikke helt fik udnyttet optimalt. Lige som vi troede, at vi kunne gå til halvleg med 0-0, fik B 1908 lov til at spille en simpel bold ned igennem vores forsvar, og deres angriber kunne score med et lille vip henover en fremstormende Kim Larsen, et mål der igen kunne være forhindret, hvis vi havde kommunikeret noget bedre og var gået noget hårdere på i duellerne, vi er simpelthen for flinke.

Ændringer efter pausen

To ændringer i halvlegen og en ændring til 4-4-2, hvor vi satsede med at spille med Benjamin helt på toppen ved siden af Patrick.

Det gav os noget mere tyngde i holdet, men vi skulle desværre lige lave en opspilsfejl og forære B 1908 et mål, så inden vi rigtig havde fundet mulighederne var vi bagud 0-2.

Heldigvis fik vi hurtigt reduceret på et flot frisparksmål af Tubæk, hvilket gav os troen på, at der kunne hentes point i kampen.

Indstillingen ændrede sig, og flere af Otterup-drengene ramte pludselig det niveau, vi kender, der blev gået hårdt til den i duellerne og flere gange specielt i omstillingerne, var vi tæt på at komme igennem til chancer.

Vi synes, vi bliver snydt for et straffe, Møller med et skarpt indlæg og B 1908 forsvarsspillerne falder i sin clearing og tager helt klart bolden med armen faktisk to gange og forhindrer herved vores spillere i at sparke bolden i mål.


Vi synes, vi bliver snydt for et straffe, Møller med et skarpt indlæg og B 1908 forsvarsspillerne falder i sin clearing og tager helt klart bolden med armen faktisk to gange og forhindrer herved vores spillere i at sparke bolden i mål.


Dommeren ser godt, at spilleren bruger armen, men siger, at de nye regler betyder, at der ikke er straffe, bedøm selv situationen 67:20 inde i kampen, vi mener helt klart, vi bliver snydt i situationen.

I slutningen af kampen forsøger vi at lægge pres på B 1908, og Oliver får en stor chance, men bolden sparkes desværre langt over.

Vi kæmper lidt med spillet, men fik heldigvis rettet op på det i anden halvleg, hvor der blev vist noget gejst og tro på tingene, det får vi virkelig brug for i de kommende kampe.

Lørdag spiller vi ude imod Skjold Birkerød, som vi i efteråret slog hele 5-0, men det bliver en helt anden kamp, og vi skal være skarpe, hvis vi skal have point med fra Birkerød.

Sport i Ugeavisen Nordfyn

Som den opmærksomme læser vil have opdaget, er omtalen af Otterups kamp i Danmarksserien første gang i lang tid, at vi omtaler sportskampe. Vender sporten så tilbage, kan man spørge?

Nej, ikke som tidligere med omtaler af diverse håndbold- og fodboldkampe. Svaret er, at Otterups danmarksseriehold er med, fordi det er det højest rangerede nordfynske fodboldhold, og at klubben selv har leveret kampreferatet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce