Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Otterup Boldklub: Point mod topholdet - svær opgave venter

Søren Lærche scorede det udlignende mål i kampen mod Herlev IF. Privatfoto
Otterup Boldklub kom bagud efter 45 sekunder, men hentede et point mod Herlev IF.

Otterup: Otterup Boldklub-Herlev IF 1-1 (0-1)

0-1 Alex Loughlan

1-1 Søren Lærche

Annonce

Blot 45 sekunder skulle der gå, så var vi bagud til rækkens suveræne tophold. Vi var ikke skarpe nok i presset, og en helt fri Herlev-spiller kunne liste bolden forbi Kim Larsen i Otterup-målet. Noget af en forskrækkelse som det lige tog lidt tid at komme sig over.

Vi kom klart bedre med i kampen og var meget tæt på udligning. Herlevs målmand taber en bold i feltet efter et frispark, og Jonas Wind får en stor chance, som mirakuløst bliver reddet på stregen af en Herlev-spiller.

Resten af halvlegen var lige, dog med Otterup i overtag i boldbesiddelse uden rigtigt at skabe de helt store chancer. For første gang længe var der ros til drengene i halvlegen, og indsatsen blev endnu bedre i anden halvleg. Vi skiftede Simon Andersen med Patrick Thomsen, og det gav lidt mere offensiv styrke, og vi havde godt styr på Herlev, som kun var farlige i enkelte omstillinger. En stor chance til Benjamin Nielsen, men hans skud blev blokeret tæt under mål.

Mål gav selvtillid

I det 76. minut kom udligningen, et langt indkast fra Lasse forlænges af to omgange, og Lærche kan på akrobatisk vis sparke bolden i mål. Målet gav selvtillid, og Otterup var dominerende, og i dommerens tillægstid var sejrsmålet tæt på, men Benjamin headede over mål efter hjørnespark. Uafgjort mod rækkens førerhold er som udgangspunkt rigtig fint, men vi havde virkelig chancen for at nappe alle tre point.

Der er ikke så meget betænkningstid, vi træner mandag og så skal vi være klar til kamp igen allerede onsdag kl. 19, når rækkens nr. 3 Allerød gæster Nordfyns Bank Arena. Vi mangler tre kampe i grundspillet, og med indsatsen mod Herlev i baghovedet så går vi efter sejre i alle de resterende kampe, for derved at få et bedre udgangspunkt i det kommende nedrykningsspil.

Kampene i Danmarksserien er desværre fortsat uden tilskuere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce