Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Otterup i Danmarksserien: Der skal bygges videre på anden halvleg

Otterups Jonas Wind bragte med sit mål håb i anden halvleg, men det var ikke nok til at skaffe holdet point. Privatfoto
Et Jonas Wind-mål i anden halvleg bragte håb, men det lykkedes ikke Otterup at indhente Birkerøds 2-0 føring.

Fodbold: IF Skjold Birkerød - Otterup 2-1 (1-0), Herre DS

1-0 Oskar Hartkopf

2-0 Troels Nielsen

Annonce

1-2 Jonas Wind

Kampen imod Birkerød blev en kamp med to meget forskellige udtryk. Vi startede kampen nervøst og havde meget svært ved at styre bolden på en noget knoldet og ikke klippet græsplæne. Spillet var usammenhængende, og flere gange var vi på bagsiden af spillets gang.

Vi havde svært ved at dæmme op for Birkerøds omgang med bolden, og de var ofte farlige, når vi ikke formåede at holde presset centralt.

En simpel clearing fra Birkerød fra eget felt giver en friløber, som Lasse Rasmussen heldigvis løber op og clearer til hjørne. Det efterfølgende hjørne giver desværre en returbold på kanten af feltet, og Hartkopf sparker bolden præcist i den eneste bane, der ikke kan ramme en af de mange spillere foran målet, Kim har hånden på, men bolden forsvinder ind i netmaskerne. Det var ikke ufortjent, at Birkerød kom foran.

Sport i Ugeavisen Nordfyn

Som den opmærksomme læser vil have opdaget, er omtalen af Otterups kamp i Danmarksserien kun anden  gang i lang tid, at vi omtaler sportskampe. Vender sporten så tilbage, kan man spørge?

Nej, ikke som tidligere med omtaler af diverse håndbold- og fodboldkampe. Svaret er, at Otterups danmarksseriehold er med, fordi det er det højest rangerede nordfynske fodboldhold, og at klubben selv har leveret kampreferatet.

Resten af første halvleg fortsatte med at være rodet, og kun et enkelt forsøg fra Lærche var inden for målrammen. Udgangspunktet kunne have været et andet, hvis Tubæks skud fra midten af banen i starten af kampen havde været lige under overliggeren og ikke lige over, hvor han havde set målmanden stå langt ude af målet.

Et rigtigt Wind-mål

Otterup kom som forvandlet ud til anden halvleg, Simon Andersen var rykket op på midtbanen, og vi kunne give Wind og Djurhuus en mere fri rolle, hvilket betød, at presset lå bedre. Victor afløste Patrick, og vi gik over i 4-3-3. Store chancer til Lærche, Wind og Victor skulle have ført til 1-1 målet, men i stedet kunne Birkerød bringe sig på 2-0 efter opspil ind igennem vores to midtstoppere.

Vi fortsatte dog det gode spil, og endelig gav det pote, et godt dybdeløb af Mikkel, en aflevering skråt bagud hvor Lasse Frandsen i to omgange får den prikket til Wind, som hårdt kæmpende ender med at dirigere bolden over i fjerneste hjørne til 2-1, et rigtigt Jonas Wind mål og der var håb.

Vi forsøgte at lægge pres på Birkerød i det sidste kvarter, men udover en fin chance til Lasse Rasmussen formåede vi ikke at blive rigtig farlige, så det endte desværre med endnu et nederlag på 1-2.

Hvis vi kan fortsætte takterne fra anden halvleg, så kommer sejrene igen, men det kræver hårdt arbejde, og vi skal være villige til at arbejde endnu hårdere i kampene og til træning.

Næste kamp er på lørdag, hvor vi skal til GVI, hvor der allerede er kampstart kl. 12.00

Vores serie 1 fik en flot sejr, da de ude vandt 2-1 over Brylle/Tommerup med scoringer af Kasper Lund og Orian Bremco. Serie 1 spiller allerede igen tirsdag, når de gæster Glamsbjerg IF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce