Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Padeltennis: Otterup klar til at hoppe med på succesfuld boldsport

Håndværkere er ved at montere de store glasvægge på padeltennisbanerne, der skulle være klar til brug næste weekend. Foto: Thomas Gregersen
Senest fredag skulle den sidste glasvæg være monteret og underlaget rullet ud, så de aktive padeltennisspillere ikke længere behøver køre ud af Otterup for at dyrke deres sport.

Otterup: Det spanske tennisspil Padel spreder sig i øjeblikket med samme hast som en vis virus, og i denne uge bliver to nye baner ved Otterup Idrætscenter klar til brug.

Gennem et stykke tid har de, der venter på at blive coronatestet ved hallen, kunnet følge arbejdet, og lige nu er håndværkerne i gang med at sætte de tunge glasvægge op.

I løbet af ugen bliver gulvbelægningen lagt på, og ifølge centerleder Erling Simonsen kan de første spillere sandsynligvis teste banen fra på fredag.

Annonce

Det er Otterup Idrætscenter og Nordfyns Firmaidræt, der i samarbejde har finansieret og etableret byens første baner til den populære sportsgren.

Ulrik Bieler og centerleder for Otterup Idrætscenter, Erling Simonsen, har planer om at skabe en række arrangementer i forbindelse med, at den nye sportsgren bliver en del af idrætscentret. Foto: Thomas Gregersen

- Vi ved jo, at der er flere fra byen, som ligger og kører langt for at dyrke padelspillet, og vi har da også mærket en stor interesse i takt med, at de første to baner er skudt op. Nu må vi se, hvad behovet er i Otterup, men jeg kunne sagtens forestille mig, at der kommer flere baner. Det, vi kan se andre steder, er jo, at der bliver booket nærmest i døgndrift. Det er også et sjovt spil, hvor man kan have nogle lange dueller, fordi bolden ikke ryger ud af banen, fortæller Erling Simonsen.


Vi ved jo, at der er flere fra byen, der ligger og kører langt for at dyrke padelspillet, og vi har da også mærket en stor interesse, i takt med at de første to baner er skudt op. Nu må vi se, hvad behovet er i Otterup, men jeg kunne sagtens forestille mig, at der kommer flere baner. Det, vi kan se andre steder, er jo, at banerne bliver tæt booket i næsten døgndrift.

Centerleder Erling Simonsen


Pay and play

I Otterup bliver der åbnet for at booke baner via idrætscentrets hjemmeside, eller man kan bruge pay and play, hvis der er ledige tider.

Det bliver muligt at låne bolde og bats ved banerne.

- Vi vil gerne bruge det nye tilbud til at skabe nogle arrangementer. Blandt andet i forbindelse med kvindernes motionsdag, og vi vil prøve at få nogle kvindehold op at stå. Men samtidig med at banerne nu er færdige, håber vi også, at nogle af dem, der brænder for sporten, vil være med til at skabe et padeludvalg, som kan udvikle og udbrede sporten i Otterup, fortæller Ulrik Bieler.

Erling Simonsen og Ulrik Bieler regner også med, at de nye baner kan blive et aktiv for byen i forhold til turisterne, der for manges vedkommende kører lige forbi anlægget, når de kommer til byen.

- Man kunne sagtens forestille sig, at der er turister der gerne vil tage et spil padel i løbet af deres ferie, mener Ulrik Bieler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Vikingebrødre fra Otterup fortæller blodig historie: Velbevarede skeletter trækker tråde til engelsk nedslagtning

Annonce