Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Pakkeudleveringer flytter sammen

Jesper Bou hos ABA Nonfood samler nu alle pakkeudleveringssteder på Industrivej 10, når GLS også rykker ind fra tirsdag i uge 37. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Det har været en god anledning til misforståelser, at pakkehåndteringen i Søndersø indtil nu har været fordelt, så Superbrugsen havde GLS, mens ABA Nonfood på Industrivej havde Bring, DAO og Postnord. Derfor bliver det hele nu samlet hos ABA Nonfood.

Søndersø: Det bliver lettere at hente sine pakker i Søndersø. Fremover skal det nemlig ske det samme sted - hos ABA Nonfood på Industrivej 10.

Det er både direktør Jesper Bou fra ABA Nonfood og Michael Bjerg fra Superbrugsen meget glade for - og det er de sikre på, at kunderne også bliver.

- Vi oplever jævnligt kunder, som måske skal hente pakker fra to forskellige firmaer eller nogen, der ikke lige har fået kigget ordentligt på meddelelsen om, hvor de skal hente deres pakke, fortæller Jesper Bou.

Annonce

For uddeler Michael Bjerg i Superbrugsen betyder det bedre plads og hurtigere betjening af kunder i bagerafdelingen, når der ikke skal udleveres pakker.

- Vi har i lang tid været udfordret på at få plads til pakkerne, som er steget voldsomt i mængde. I bestemte perioder som for eksempel julemåneden, har vi tit oplevet store trafikpropper ved indgangen. I en tid hvor vi alle skal holde afstand, er det også et problem, vi gerne vil have løst, inden vi havner i en af de store hektiske pakkeperioder. Det er vigtigt, at borgerne i Søndersø stadig har et sted, at kunne hente deres pakker. Derfor er vi meget tilfredse med, at ABA Nonfood vil overtage opgaven, siger Michael Bjerg.

Skiftet sker fra tirsdag i uge 37 (8. september), hvor ABA Nonfood fremover håndterer pakkeposten fra både Bring, DAO, Postnord og GLS.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Vikingebrødre fra Otterup fortæller blodig historie: Velbevarede skeletter trækker tråde til engelsk nedslagtning

Annonce