Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Par driver hver sin web-butik

Charlotte Holm står for net-butikken www.nostalgipaalandet.dk, hvor man blandt andet kan købe kalkmaling, kunsthåndværk og få inspiration til alle hobbyprojekter i hjemmet. Foto: Thomas Gregersen
Charlotte Holm og Jim Jensen har skabt to succesfulde forretninger, der begge drives fra hjemmet på en gård lidt uden for Bogense.
Annonce

Skovby: Med en baggrund inden for håndværk havde Jim Jensen gennem et stykke tid gået og tumlet med idéen om at starte salg af skruer, bolte, møtrikker og anden befæstning i god kvalitet. På mindre end tre år er salget blevet så stor en succes, at han nu er i gang med at lede efter endnu en medarbejder.

- Da jeg havde fundet en god europæisk producent, der leverede kvalitet efter DIN-standarden, prøvede jeg at slå nogle tilbud op på Facebook. Det var sådan, jeg kom i gang - og da det kort efter nærmest eksploderede på Facebook, blev jeg klar over, at jeg skulle have lavet en professionel netbutik, fortæller Jim Jensen.

Siden er forretningen vokset med mere end 100 procent om året - sidste år 136 procent - og der er blevet så travlt, at Jim Jensen og hans kone Charlotte Holm må pakke ordrer en stor del af weekenderne.

Travlheden er ikke blevet mindre efter, Charlotte Holm også åbnede sin egen butik på nettet.

Under navnet nostalgipaalandet.dk sælger hun den populære kalkmaling og en række spændende hobbyprodukter til gør-det-selv-folket. Det går så stærkt for de to forretninger, at den gamle gård på Mortensdam i dag er blevet storkunde hos pakkefirmaet GLS og er den største afsender på Nordfyn. De har også sikret sig den danske forhandling af deres vigtigste produkter.

Samtidig driver både Skruebissen og Nostalgipaalandet en fysisk butik på adressen uden for Bogense, hvor der er mulighed for at komme og opleve produkterne og hente selv.

Jim Jensen driver forretningen "www.skruebissen.dk", hvor man kan finde et bredt sortiment af skruer, bolte og møtrikker. Foto: Thomas Gregersen
Annonce

Ny fysisk butik

- Vi er sådan nogen, der har fundet sammen med hvert vores kuld af børn, og på det tidspunkt lå Charlotte og kørte landet rundt med sit daværende job. Så vi skabte i første omgang netbutikken for, at hun kunne få mulighed for at arbejde hjemmefra, fortæller Jim Jensen.

Senest har Charlotte Holm udvidet Nostalgi på landet med en ny fysisk butik, hvor der bliver mulighed for at realisere en række af hendes planer.

- Her kan kunderne komme og opleve mine produkter. De kan opleve nogle af de møbel- og hobbyprojekter, jeg selv har arbejdet med og så er det meningen, at jeg vil arrangere nogle workshops med forskellige spændende temaer, fortæller Charlotte Holm, der oprindeligt er uddannet dekoratør.

Hemmeligheden bag succesen på nettet er nogle helt klare principper, parret følger for begge deres butikker - og som indtil videre har givet gode anmeldelser hos Trustpilot.

- Service, service, service. I Skruebissen prøver vi at have alle varer på lager, og hvis man bestiller inden klokken 12, så får man som udgangspunkt leveret næste hverdag, fortæller Jim Jensen.

- For mig handler det også om, hele tiden at have fingeren på pulsen og vide, hvilke trends der rør sig indenfor hobbyartikler, indretning, brugskunst og farver, fortæller Charlotte Holm.

Den nye hobbybutik indvies med demonstration af en række forskellige kreative produkter søndag den 23. februar, hvor man har muligheden for at se begge butikker.

En af de meget populære effekter i øjeblikket er et rustpulver, der her er hældt over en nymalet lampe. Foto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce