Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Revy-nostalgi i Søndersø

Revysangens Genklang består af duoen Birgitte Antonius og John Skou. Foto: René Lind Gammelmark
Annonce

Søndersø: Det bliver et sandt slaraffenland for revyelskere, når Søndersø Amatør Gruppe (SAG) åbner den nye sæson med gæstespillet "Revysangens Genklang" fredag den 23. oktober i Borgerhuset i Søndersø.

Bag navnet "Revysangens Genklang" gemmer sig den jyske duo Birgitte Antonius og John Skou, der har specialiseret sig i revyviser fra de sidste 100 års danske revyer, som de har samlet i en kabaret med en perlerække af minder fra danske revyer gennem tiden.

"I kan forvente en musikalsk tidsrejse med nedslag i dansk revys historie med nogle af de sange, der har betydet mest for både revyen og revyvisetraditionen," hedder det blandt andet i en præsentation af kabaretten, der indeholder viser, der blev sunget af blandt andre Liva Weel, Dirch Passer, Elga Olga, Preben Uglebjerg, Marguerite Viby og Lily Broberg.

Med hjælp fra Nordfyns Kommune kan SAG invitere publikum indenfor ganske gratis, men af hensyn til corona-begrænsningerne er det alligevel nødvendigt at bestille billet. Det kan ske via datsbilletten.dk.

Forestillingen begynder klokken 20, og du kan komme ind fra klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce