Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Revyfolk bryder freden i Fredskoven

Rikke Back Eriksen, Anna Laura Holy, Heidi Kristensen, Jan Larsen og Klaus Svanborg Pedersen - og liggende Rene Maaløe udgør årets revyhold i Bogense. Foto: Thomas Gregersen
Bogense Revyen har kuren, hvis du har gået og døjet med noget revyfeber. I denne uge bliver der øvet intensivt inden premieren fredag aften.
Annonce

Bogense: Der har mildest talt ikke rigtigt været så meget at grine af i 2020 og det er især alt det sjove og hyggelige der er blevet ramt af aflysninger. Koncerter, festivaler, teater og store familiesammenkomster - selv landets store revyer har meldt hus forbi - men i de kommende weekender ruller Bogense Revyen over scenen i Fredskoven, hvor den triste verden a la corona kan blive trængt i baggrunden med et godt grin.

Udover, at det for publikums vedkommende selvfølgelig foregår med afstand, håndsprit og alt hvad dertil hører, så er det langtfra en revy om corona - men det er selvfølgelig uundgåeligt at virussen også bliver taget under behandling på scenen.

Rene Maaløe har lagt sig med en omgang mulig revyfeber, men det findes der en musikalsk kur for. Foto: Thomas Gregersen

- Det bliver en god gammeldags lagkagerevy med sange, sketches og numre med lidt mere alvor. Det gælder både de lokale begivenheder og det store perspektiv. Der har været en del færdige tekster, som vi så er blevet tilbudt, fordi der var andre, der ikke fik brug for dem, siger Jan Larsen.


Det bliver en god gammeldags lagkagerevy med sange, sketches og numre med lidt mere alvor. Det gælder både de lokale begivenheder og det store perspektiv.

Jan Larsen


Annonce

Stadig få ledige billetter

- Efter min mening har vi nogle numre, der er så sjove, at vi risikerer at få folk til at kaste op af grin. Nu vil jeg ikke afsløre for meget, men der er for eksempel et nummer, hvor Rene Maaløe skal optræde som døvetolk. Vi er selv helt færdige af grin, hver gang vi øver det, siger Klaus Svanborg Pedersen.

Revyholdet består af Klaus Svanborg Pedersen, Jan Larsen, Rene Maaløe, Heidi Kristensen, Anna Laura Holy og Rikke Bach Eriksen.

Der er stadig nogle få ledige billetter til den 25. og 26. september samt den 3. oktober.

Revyen starter klokken 20 alle dage, men klokken 18.30 åbnes der for spisende gæster og 19.30 for ikke spisende.

Forestillingen den 2. oktober er allerede udsolgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Åbent skib på Castor

Annonce