Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Rie hjælper Fætter BR-kunder

Rie Maegaard (tv) skulle egentlig have haft lukket for at gøre status i nytåret, men hun har valgt at holde ekstraordinært åbent og bytte gaver fra Fætter BR og Toys R' Us-kunder, der er ramt af kædernes konkurs. Marie Henriksen er på gavebytte-tur med sin datter Viktoria. Foto: Thomas Gregersen

Rie Maegaard der driver legetøjsbutik i Bogense tilbyder at bytte varer fra Fætter BR i hele januar.

Annonce

Bogense: Dagene mellem jul og nytår har været ekstraordinært travle for Legekæden i Bogense, og indehaver Rie Maegaard har både fået masser af positive kommentarer og blomsterbuketter fra glade kunder.

Efter at Fætter BR og Toys R' Us lige efter jul meddelte, at man var tvunget til at dreje nøglen om, er der nu nemlig hjælp at hente i Bogense.

- Jeg skulle egentlig have gjort status i disse dage, men jeg synes gerne jeg ville hjælpe nogle af de lokale legetøjskunder, som måske stod med et problem, siger Rie Maegaard.

Hun lavede derfor et opslag på Facebook, hvor hun tilbød at bytte gaver, der var købt i en af de konkursramte butikker. Tilbuddet har vakt opsigt og er blevet delt mange gange og er også omtalt i landsdækkende medier.

Annonce

Ærgerlig over udviklingen

- Jeg synes det er mega-ærgerligt, at de to store kæder nu må lukke. Det kan godt være, at mange handler på nettet, men børnene kommer til at mangle den der overvældende oplevelse. Det farverige fantasiunivers, det sådan set er, når man som barn går ind i en rigtig fysisk legetøjsbutik. Så jeg kan på ingen måde glæde mig over, at de to kæder er væk, siger Rie Maegaard.

Det er først og fremmest de kendte mærker, som hun selv har på hylderne, der enten kan byttes eller laves om til et tilgodebevis.

- Det har jeg sådan set altid gjort som en service for mine kunder, der så har sparet en tur til Odense for at bytte. Men det er blevet overvældende godt modtaget i disse dage, siger Rie Maegaard.

Og blandt de fyldte hylder i den lokale Legekæden-butik, er kunderne ikke i tvivl.

- Det er da en fantastisk service, og det er jo det der er forskellen på at handle på nettet eller i Odense. Her kender man hinanden, siger Marie Henriksen, der er på julegavebytteri med sin datter Viktoria.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce