Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Rives ned: Cykelforretning viger pladsen for tre boliger

Grunden der i mange år har huset E.C. Cykler bliver til boliger, der får en meget central beliggenhed i Otterups bymidte.
HP Smedie og VVS regner med at den tidligere cykelbutik og værksted vil være fjernet i starten af året, og at de kommende tre boliger vil være indflytningsklare i midten af august.
Annonce

Otterup: Når kalenderen skifter til 2021, er det definitivt slut med E.C. Cykler på Skolegade 2. Så rykker gravemaskinerne ind og omdanner den gule murstensbygning til en byggeklar grund.

Det er Henning Jørgensen og Per Knudsen fra HP Smedie og VVS, der har købt ejendommen med henblik på at rive den ned og opføre tre boliger på hver 100 kvadratmeter.

- Det bliver ikke decideret ældreboliger, men ældrevenligt og meget vedligeholdelsesfrit byggeri med overskuelige haver, fortæller Per Knudsen.

De to kompagnoner har i forvejen opført lignende byggerier andre steder i Otterup. Blandt andet på Tværgade, Stenløkken og Damløkkevej. De driver igennem ejendomsselskabet HJ & PK ejendomme cirka 50 lejemål. Tre af dem ligger i Blommenslyst, mens resten er i Otterup.

Annonce

Stor efterspørgsel

Siden 2012 har de selv opført udlejningsejendomme, og der er stor efterspørgsel på den slags lejemål.

- Jeg ved ikke, om vi burde sige det allerede nu, inden vi er gået i gang. Men de tre kommende boliger på grunden ved E.C. Cykler er faktisk forhåndsreserveret, allerede inden vi har overtaget grunden, fortæller Per Knudsen.


Jeg ved ikke, om vi burde sige det allerede nu, inden vi er gået i gang. Men de tre kommende boliger på grunden ved E.C. Cykler er faktisk forhåndsreserveret, allerede inden vi har overtaget grunden

Per Knudsen, HP Smedie og VVS


Husene får en mindre let overskuelig have og terrasse ligesom der opføres tre carporte på grunden.

- Grunden er sådan lidt skrå, så vi kan samle carportene foran byggeriet og fordele husene, så alle kommer til at få glæde af solen. Samtidig kan man næsten ikke komme mere centralt i Otterup. Skole, lægehus, tandlæge og butikker ligger lige udenfor døren, fortæller Henning Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce