Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Så skal der festes igennem: Stor sommerfest i Bogense med kendte navne

Dorthe Gerlach er blandt meget andet kendt for sine fortolkninger af Kim Larsen sange, ikke mindst Pianomand. Den første weekend i september kan hun opleves på havnen i Bogense. Arkivfoto: Sidsel Brandt Hasberg
Dodo & The Dodos, Poul Krebs og Dorthe Gerlach bliver topnavnene, når der den første weekend i september holdes stor fest fordelt over to dage på havnen i Bogense.

Bogense: Er tiden ikke ved at være moden til at holde en stor sommerfest i Bogense?

Svaret på det spørgsmål er et stort, klingende ja fra Torben Agerholm, indehaver af Fiskehuset i Bogense. I samarbejde med EventC, der også indtager en hovedrolle i afviklingen af Rock Under Broen, arrangerer han en to dage lang sommerfest på havnen i Bogense.

Mere konkret sker det fredag og lørdag den 3. og 4. september.

Annonce

- Det bliver to festlige dage med masser af fed musik, god mad fra foodtrucks og ikke mindst hygge på højt niveau. Det tror vi virkelig på, at alle trænger til, siger Torben Agerholm.

Det hele holdes under åben himmel.


Vi er optimistiske og sælger koncerterne stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende restriktioner og kan ændre til siddende, hvis det bliver nødvendigt. Derfor er der kun 500 billetter i salg til hver koncert.

Torben Agerholm, indehaver af Fiskehuset


- Vi er optimistiske og sælger koncerterne stående, men vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende restriktioner og kan ændre til siddende, hvis det bliver nødvendigt. Derfor er der kun 500 billetter til salg til hver koncert.

Billetsalget er allerede gået i gang. Det er muligt både at købe billet til en af dagene eller til begge. Prisen til begge dage er 650 kroner. Torben Agerholm tror på, at prisen ligger på et rimeligt leje. Særligt med blik på, hvem der kommer på scenen.

Fredag bliver det Dodo & The Dodos, som efter mere end 30 år på landevejene, vist ikke behøver nærmere præsentation.

To trækplastre

Lørdag bliver der to trækplastre, idet både Poul Krebs og Dorthe Gerlach kommer. Sidstnævnte er blandt meget andet kendt for sine fortolkninger af Kim Larsen sange, ikke mindst Pianomand.

Nicklas Ejby kommer begge dage og varmer publikum op med de største hits fra 60’erne og fremefter.

Af naturlige årsager er det ikke muligt at spærre koncertområde af for lyd, så musikken ikke i et vist omfang også kan høres ude fra. Det samme gør sig gældende ved Rock Under Broen, hvor der altid er et vist antal "gratister". Også fra nærtliggende både. Torben Agerholms håb er selvfølgelig, at der vil være så stor opbakning over for sommerfesten, at folk også vil være indstillet på at betale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce