Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Sælger sin virksomhed efter 35 år: Nu skal Esben bare være tømrer

Efter 35 år har Esben Hansen (th) overladt styringen af sin tømrervirksomhed i Otterup til brødrene Brian og Claus Dansbo fra Dansbo Enterprise i Odense. Foto: Anders Ranthe
I 35 år har Esben Hansen drevet Tømrermester Esben Hansen i Otterup sammen med sin hustru. Nu har han valgt at lade entreprenørvirksomheden Dansbo Enterprise overtage det administrative arbejde, så han i stedet kan få mere plads til tømrerarbejdet.

Otterup: - Jeg er ganske glad og tilfreds. Det er bestemt ikke fordi, det har gået skidt med forretningen. Tværtimod handler det om, at jeg faktisk længe har haft ønsket om at kunne koncentrere mig mere om tømrerarbejdet, siger Esben Hansen.

Sammen med sin hustru åbnede han for 35 år siden tømrerforretningen Tømrermester Esben Hansen i Østrup. I år 2000 flyttede parret dog forretningen til Ørkebyvej 3 i Otterup. Her fordelte de opgaverne, således at hustruen stod for det logistiske, mens Esben Hansen selv stod for tømrerarbejdet.

Annonce

Fortsætter arbejdet

Grundet sygdom fik Esben Hansen med tiden mere og mere ansvar for det administrative arbejdet, hvilket han ikke var særligt interesseret i.

For fire år siden fik han henvendelser fra brødreparret Claus og Brian Dansbo, der ejer entreprenørvirksomheden Dansbo Enterprise i Odense, om hvorvidt de ikke skulle overtage administrationen af tømrervirksomheden.

- Jeg har kendt brødrene og familien gennem mange år. Vi har skiftevis snakket frem og tilbage, om de ikke skulle overtage. Som årene er gået, har jeg godt kunne mærke en øget lyst til at sidde mere med tømrerarbejdet og så overlade det administrative til nogle andre, siger Esben Hansen.

Siden januar har Dansbo Enterprise overtaget styringen af den fem mands store tømrervirksomhed i Otterup. Trods overtagelsen fortsætter Esben Hansen i virksomheden. Nu skal han blot varetage opgaven som tømrer, hvilket passer ham fint.


Jeg er rigtig glad for, at det blev Claus og Brian, der overtog.

Esben Hansen, Tømrermester Esben Hansen, Otterup


-  Jeg er rigtig glad for, at det blev Claus og Brian, der overtog. Jeg kunne ikke have ønsket mig det anderledes, siger Esben Hansen, der netop har rundet de 60 år.

Annonce

Samme ånd

Fra Dansbo Enterprises side håber man stærkt på, at tømrervirksomheden i Otterup vil kunne fortsætte, som den plejer.

- Planerne er ikke, at der kommer til at ske det helt store. Vi ønsker at forretningen kan fortsætte i samme ånd som hidtil. Navn og logo forbliver det samme, siger Brian Dansbo, der sammen med sin bror, Claus Dansbo, ejer Dansbo Enterprise.

Ønsket om at fortsætte forretningen som hidtil har også været afgørende for Esben Hansens beslutning om at overgive sin forretning.

- Det har været vigtigt for mig, at mine medarbejdere også har følt sig trygge i processen, og at de har kunnet fortsætte deres arbejde, som de har været vant til, siger Esben Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce