Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Søndersø har fået nyt posthus

Jesper Bou driver virksomheden ABA Nonfood, der også har en fysisk butik på Industrivej 10 i Søndersø. Det er her postbetjeningen er rykket ind. Foto: Thomas Gregersen
ABA Nonfood på Industrivej har overtaget udleveringen af pakker i Søndersø.
Annonce

Søndersø: - Vi er nødt til at bevare de mest nødvendige funktioner for at holde liv i byen, siger Jesper Bou. Han ejer virksomheden ABA Nonfood på Industrivej 10, hvor der nu er åbnet for ud- og indlevering af både breve og pakker.

Jesper Bou vil senere på foråret udvide med alle de kendte postfunktioner. Det betyder blandt andet, at man bliver i stand til at håndtere værdiforsendelser.

- Postnord er ved at teste konceptet og teknikken, men indtil videre er planen, at vi i løbet af maj kan tilbyde alt det man kunne på et gammeldags posthus. Det skal man jo til Odense for at klare i dag, siger han.

Det er ikke fordi den lokale erhvervsmand regner med at tjene penge på at håndtere pakker og post.

- Jeg blev bare irriteret over, at der ikke var et posthus i en by som Søndersø. Så kan det godt være det viser sig, at det ikke er den mest fornuftige forretningsbeslutning jeg har taget, men jeg synes vi må byde ind med et eller andet, hvis vi skal have en by der fungerer, erkender Jesper Bou.

Annonce

Udvider åbningstid

Postbetjeningen ligger i forbindelse med den butik, ABA Nonfood indtil nu kun har haft åbent en enkelt dag om ugen, men fremover er der åbent seks dage om ugen. Fra 10 til 17 i hverdagene og fra 11 til 14 om lørdagen.

- Det er klart, at det bliver en pæn lønudgift når vi udvider åbningstiden fra en til seks dage og det kræver da også, at byen vil bruge os, fortæller han.

Postbutikken har allerede aftaler med DAO og Bring, mens Post Nord som nævnt er klar i løbet af foråret.

ABA Nonfood er en grossistvirksomhed, der lever af at importere og sælge kvalitets køkkenredskaber. Udover at levere til erhvervslivet driver Jesper Bou også en webshop for private og de seneste fem til seks år har den været suppleret med den fysiske butik på Industrivej i Søndersø.

Udvidelsen af åbningstiden i forbindelse med postbetjening betyder også, at man kan handle i butikken i samme tidsrum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce