Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Søndersø inviterer til tapas og Beatles

Louise og Birger vil underholde med Beatles og viser i Borgercaféen. Privatfoto
Julens arrangementer nærmer sig, men først er der tapas og musik i Borgerforeningen.
Annonce

Søndersø: For anden gang holder Søndersø Borgerforening en tapas-aften med et musikalsk indslag. Denne gang fredag 22. november kl. 18 i Borgercaféen, hvor "Louise og Birger" efter maden spiller Beatles og viser.

I foråret holdt Borgerforeningen Jazz og Tapas, hvor alt var udsolgt og Borgercaféen var fyldt til bristepunktet, så nu håber man selvfølgelig på at fylde lokalerne igen.

Annonce

Juletræ og julemarked

Handelsstandsforeningen og julemanden tænder fredag 29. november kl. 17 byens juletræ - og her kan man opleve julemanden, julemandens kone og alle nissebørnene køre gennem byen - og naturligvis se juletræet blive tændt. Samtidig kan man denne dag slå vejen forbi Borgercaféen, hvor der vil være julemarked. Hvis nogen ønsker en stand, kan man henvende sig til borgerforeningen.

Søndersø Borgerforening står for et arrangement cirka en gang om måneden, og derudover er der i Borgercaféen hyggebanko første lørdag eftermiddag i måneden - de øvrige lørdage er der håndarbejdscafé og fredag eftermiddag er der spil-café, hvor alle er velkomne til at kigge ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce