Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Søndersøs gymnaster i flyvende opvisning

Annonce

Søndersø, Gymnastikopvisning: Lørdag blev opvisningssæsonen for alvor skudt i gang, da Søndersø Gymnastikforening, som en af de første foreninger, tog hul på forårsopvisningerne. Og det blev igen i år et kæmpe tilløbsstykke. Festlig, folkeligt og flot udført!

-Det er en favoritdag, slog den nye formand Ole T. Nielsen da også fast i velkomsttalen, hvor han rettede en tak til de mange gymnaster og ikke mindst til de også rigtigt mange ledere og frivillige.

-Vi er 1034 medlemmer og en stor del af dem er på gulvet i dag, sagde Ole T. Nielsen, som har taget over efter den mangeårige formand Jakob Hemmingsen, som nu får mere tid til at være på gulvet - i bogstavelig forstand.

-Der har været arbejdet rigtigt hårdt op til denne dag, lød det forventningsfuldt fra den nye formand.

Og så gik det ellers løs fra de mange dygtige hold i alle aldre. Til tidens toner blev gulvøvelser udført i flotteste stil og springserier fik jublen til at bryde frem fra de mange tilskuere i den tæt pakkede Søndersø Hal.

Søndag går det så løs med en endnu større opvisning. Her er det en DGI Fyn opvisning, som Søndersø Gymnastikforening - godt hjulpet af Særslev Gymnastikforening - også står i spidsen for.

(AR)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce