Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Satser på sprogfestival i maj

Direktør for Dansk Sprognævn, Thomas Hestbæk Andersen, forventer, at Bogenses nye festival vil løbe af stablen til maj. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Bogense: Nordfyns nye festival Sprogense - Ordet er dit skulle have fundet sted for første gang den 18. og 19. september 2020, men blev på grund af corona-situationen udsat til 7.-8. maj 2021.

Og selvom vi stadig her i midten af februar står midt i en omfattende nedlukning, satser Dansk Sprognævn og Nordfyns Erhverv og Turisme (NEET) stadig på at kunne gennemføre sprogfestivalen i et eller andet omfang.

- Vi arbejder med nogle planer for Sprogense festivallen. Men det bliver under alle omstændigheder en neddroslet version af den drøm, vi gik i gang med at arbejde med for efterhånden længe siden, fortæller sprognævnets direktør Thomas Hestbæk Andersen.

- Vi håber, at vi kan markere sprogfestivalen med dens første udgave i en eller anden udstrækning, men præcist hvor meget og hvor lidt og hvilke aftaler, vi kan få gennemført som følge af coronasituationen, det er jo ligesom at spå om renteudviklingen. Men vi vil forsøge at gøre mest muligt af, hvad vi kan inden for rammerne.

Annonce

Hjemmeside på vej

Sprognævnet skulle i november have haft et møde med frivillige, som også blev aflyst.

- Der er heldigvis mange frivillige, der gerne vil være med og bidrage, både praktisk og på anden vis (...). Og så satser vi på, at med maj kommer du søde milde, og at verden ser lidt rundere og lidt lysere ud.


Der er heldigvis mange frivillige, der gerne vil være med og bidrage, både praktisk og på anden vis.

Thomas Hestbæk Andersen, direktør


Til de, der er nysgerrige på Sprogense festivalen, og hvor den lander, så er der en hjemmeside på vej, afslører Thomas Hestbæk Andersen.

- Vi er sammen med Nordfyns Erhverv og Turisme ved at lægge sidste hånd på vores hjemmeside, som vil være oppe at køre i løbet af relativt kort tid. Her vil vi gerne fortælle om, hvad vi vil med festivalen og om de aktiviteter, vi trods alt satser på at gennemføre. Vi vil gerne have, at folk bliver opmærksomme på festivalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce