Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Selskab på turen: Sådan bliver du gå-vært

Du behøver ikke at kunne gå hverken langt eller hurtigt for at blive gåvært. Du skal bare have lyst til at arrangere gåture og at have selskab på turen. Arkivfoto

Nordfyn: I det seneste år er gåture blevet en yndet aktivitet for flere og flere danskere, både unge og ældre.

For nogle fordi det er en af de få muligheder for motion, når idrætsforeninger og fitnesscentre er tvangslukkede, for andre fordi frisk luft og motion er en chance for at komme væk fra hjemmekontor og hjemmeskole og få blæst de triste coronatanker væk for en stund.

Ligegyldigt hvad motivationen er, vil Nordfyns Kommune gerne inspirere endnu flere til at komme ud at gå. Og med tanke på, at det for nogle kan være svært at tage sig sammen til at gå alene, inviterer kommunen i de kommende uger til inspirationsmøde - online naturligvis, for at få flere til at melde sig som gåvært.

Annonce

Som gåvært skal du være klar til at arrangere gåture i dit lokalområde og påtage dig rollen som vært for at få deltagerne til at føle sig som del af et fællesskab. Du bestemmer selv, hvor langt I skal gå og hvor ofte, og det er gratis for deltagerne at gå med, ligesom du heller ikke får løn for at arrangere turene.

Nordfyns Kommunes inspirationsaftener holdes i samarbejde med DGI Fyn, og det foregår mandag den 1. marts klokken 19.30 og torsdag den 25. marts ligeledes klokken 19.30.

På kommunens Facebook-side kan du finde et link til tilmelding til online-møderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce